Šta o seksu on mora da zna: I šta treba da zna ona

Pohvalite njegove vještine i nakon seksa. Čak i ako nijesu spektakularne

11539 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstok
Ilustracija, Foto: Shutterstok

Kako mogućnost čitanja misli još uvijek ne postoji, i dalje moramo da se „mučimo“ s pogađanjem onoga šta suprotni pol „vrti“ u svojoj glavi. Pred vama je mala pomoć u razbijanju šifri kada je u pitanju seks.

Tri seks tajne koje ON mora da zna

1. Predigra Iako se većinom piše o tome kako ženi treba predigra, to baš i nije apsolutna istina. Ponekad, ona želii da krene u seksi igre bez odugovlačenja. Prepoznajte u kakvom je raspoloženju kako vam glava zna.

2. Igre i igrice Žena nije svetica, posebno u krevetu. Ona voli i želi da začini seks raznim igrama. Ustručavanje među čaršafima nijednom braku ili vezi nije pomoglo.

3. Zgodan muškarac Zabluda je da je ženi samo bitna unutrašnja ljepota. Istina je da većina cijeni dobrotu i inteligenciju muškarca, ali pritom naravno voli i dobro tijelo. Zato bi muškarci trebalo da vježbaju i uljepšavaju se za žene, upravo kako one to čine za njih. Stvar, naravno nije u tome da postanete mišićavi ljepotan već u tome da se potrudite.

Iako su po većini istraživanja žene pronicljivije i empatičnije od muškaraca, kad je u pitanju seks – znaju da pogijreše u procjenama većinom zbog slabog samopouzdanja ili pak neznanja. Kako biste pomogli i sebi i njemu, tu su savjeti.

Tri seks tajne koje treba da zna ONA

1. Želi afirmaciju Muškarcu je bitna potvrda njegovih seksualnih vještina. Ako tokom odnosa afirmativno reagujete na njegove tehnike on će biti još uporniji i bolji. Pohvalite njegove vještine i nakon seksa. Čak i ako nijesu spektakularne.

2. Seksualna želja Iako kod osvajanja ponekad muškarci preferiraju bespomoćnu ženu u nevolji, po pitanju seksa to baš i nije slučaj. On želi da vidi želju, inicijativu i strast.

3. Zgodna žena Iako je seks nagon, ti nagoni takođe treba da se podstaknu. Nema zapuštanja, zbog njega, ali prije svega zbog samih žena. Muškarac izrazito uživa u njegovanoj i mirisnoj ženi posebno spremnoj za seksualne scenarije koji se odvijaju u njegovoj glavi i oko kojih se, naravno, dogovore, piše she.hr.

Bonus video: