Najčešće laži: Ovo žene rade u seksu kako bi ugodile partneru

Neke žene se prave da nemaju iskustva u krevetu kako bi podigle ego svog partnera

11516 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Svaka žena je izgovorila barem jednu od nekoliko najčešćih laži u krevetu, tvrdi seksualna stručnjakinja Nadia Bokody, a sve kako bi ugodile partneru.

"Žene imaju potrebu da stavljaju druge ljude ispred sebe, a ista stvar se dešava u seksu", kazala je Bokody koja je za The Sun otkrila nekoliko najčešćih ženskih laži u spavaćoj sobi.

Glumljenje orgazma je jedna od laži. Nadia savjetuje žene da ne glume orgazam kako bi ugodile partneru, iako je svaka to uradila minimalno jednom.

"Lažni orgazam mnoge žene koriste i kao 'oružje' da loš seks privedu kraju. Zato su muškarci uvjereni da nema žene koju nijesu uspjeli da zadovolje", pojasnila je ona.

Učestalo je takođe i laganje o veličini penisa. Normalno je da žena želi da da partneru komplimente u krevetu, ali govoriti mu da mu je naročito obdaren, ukoliko nije, nije baš dobra ideja. Stručnjakinja kaže da ovu taktiku žene koriste pogotovo kod onih muškaraca koji imaju 'sindrom malog penisa' pa stalno traže potvrdu.

Nerijetko se žene pretvaraju i da nemaju iskustva. Neke žene, tvrdi Nadia, prave se da nemaju iskustva u krevetu kako bi podigle ego svog partnera, čak i ako mu ne nedostaje samopouzdanja.

Potajno samozadovoljavanje takođe se dešava često kod žena. Pod izgovorom da idu da operu zube ili da se istuširaju, žene odlaze u kupatilo i 'dovrše odnos', jer partner nije uspio da ih dovede do vrhunca.

I na kraju, kada nijesu zainteresovane za partnera i kada shvate da ih zapravo ne privlači, žene izbjegavaju seks pod izgovorom da imaju niski libido, odnosno želju za seksom.

Bonus video: