Ako želite da zadržite novu djevojku: Ne radite ove četiri stvari

Ako u Google ukucate riječi 'ne odgovara na poruke' dobićete mnoštvo objašnjenja, a među prvima je da muškarac koji ne odgovara na poruku ženi zapravo govori da mu se ne dopada

4982 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Početak veze veoma je bitan period tokom kojeg se partneri sadržajnije upoznaju i tako počinje izgradnja njivovog emotivnog odnosa. Iako u početku veze obično svuda "cvetaju ruže", ako muškarac pokaže neku od sljedeće četiri stvari, velike su šanse da djevojka procijeni da se stvari ne kreću u pravom smjeru u odustane od tog odnosa. Muškarac kojem je stalo da ne bude tako, izbjeći će sljedeće:

Ne odgovarate na poruke - vama može izgledati kao sitnica, ali da bi izgradile poverenje i uvjerile se da muškarac sa kojima ulaze u vezu čitavu stvar smatraju ozbiljnom, djevojke vole da im momci odgovore na poruke. Čak i ako to nije vaš omiljeni način komunikacije, morate pripaziti. Ako u Google ukucate riječi 'ne odgovara na poruke' dobićete mnoštvo objašnjenja, a među prvima je da muškarac koji ne odgovara na poruku ženi zapravo govori da mu se ne dopada. Ako to nije istina - odgovorite.

Previše vremena provodite sa društvom - riječ je o jednoj od stvari u kojima je veoma važna prava mjera. Dobra veza podrazumijeva da partneri provode dovoljno vremena zajedno, ne 'gušeći' jedno drugo. Samo što je, na početku veze još važnije da se djevojka ne osjeti zapostavljenom.

Neozbiljan pogled na vezu - idealno bi bilo kad bi svako na samom početku znao na čemu je i kuda sve to vodi, ali je - nemoguće. Iako niko ne može sa sigurnošću predvidjeti konačan ishod, ukoliko vam je stalo do djevojke potrudite se da pokažete da nijeste neozbiljni.

Ljubomora - ljubomora nije dobra nikad, a na početku veze sitni ljubomorni ispad može učiniti da vas djevojka procijeni kao patološki ljubomornu osobu od koje će pobjeći.

Bonus video: