Četiri pitanja o seksu koja muče većinu muškarca: Odgovori su tu

Većina žena voli predigru. Ali, ona ne podrazumijeva samo ljubljenje, maženje i slično. 'Zagrijavanjem' za seks može se smatrati i način na koji joj muškarac priča…

11926 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Žene možda i nemaju onoliko samopouzdanja koliko bi trebale i previše se opterećuju oko celulita i kilograma, ali u nekim stvarima vezanim za seks muškarci su daleko nesigurniji – iako to puno bolje skrivaju.

1. Je li bitno trajanje seksa?

U želji da se sve ne svrši malo prebrzo, muškarci koriste razne trikove poput razmišljanja o nečem sasvim trećem. Ipak, isti trikovi seks ponekad mogu odužiti i na više od pola sata što za ženu može postati neprijatno. Trajanje je bitno, a da bi žena bila zadovoljena, seks u prosjeku treba da traje 15-20 minuta. Naravno, uvijek se možete usaglasiti oko toga šta kome prija.

2. Je li veličina zaista važna?

Muškarci će ovo pitanje postavljati uvijek bez obzira koliko ih uvjeravali da ne, veličina zaista nije presudna, jer bez dobre tehnike ni najobdareniji neće biti zapamćeni. Ukoliko je muški polni organ prevelik, moguće je da će to biti bolno i neprjatno iskustvo.

3. Je li predigra precijenjena ili podcijenjena?

Većina žena voli predigru. Ali, ona ne podrazumijeva samo ljubljenje, maženje i slično. 'Zagrijavanjem' za seks može se smatrati i način na koji vam muškarac priča, vrijeme provedeno zajedno prije seksa...

Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji, piše Cosmopolitan.hr..

4. Je li žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

Prije bi se moglo reći da se žena osjeća iznevjerenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to važan pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke. Ženama je orgazam bitan gotovo jednako kao i muškarcima, jedina razlika je u tome što one ne osjećaju bol u predjelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

Bonus video: