Kako da je osvojite? Sve je, zapravo, jednostavno

Ne treba vam skup auto, mnogo para i vila - žene su često slabe na momke koji se ne stide da pokažu svoje emocije i koji ne skrivaju svoje slabosti

9110 pregleda 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iako žene ponekad kriju emocije i pretvaraju se da su hladne i stroge, svakoj od njih prija da čuje poneki kompliment i lijepu riječ. Žene uživaju u osjećaju da su primijećene, vole da čuju da su posebne i da u njihovom društvu muškarci uživaju. One su često slabe na momke koji se ne stide da pokažu svoje emocije i koji ne skrivaju svoje slabosti. Ono što svaka žena voli to je da joj muškarac uputi poneku lijepu riječ, kompliment, da je pita za savjet, mišljenje i pomoć kada mu je to potrebno.

Topla, ljubazna riječ je više nego dobrodošla kada želite da osvojite žensko srce. I naizgled hladna i povučena žena može da postane veoma prijatna i emotivna ako pronađete pravi način da stignete do njenog srca. Žene vole da se osjećaju posebno, da budu u prijatnom društvu, a takođe im je važno i da muškarci cijene njihovo mišljenje.

Žene su slabe na momke koji pokazuju emocije, koji ne skrivaju ranjivost i koji su spremni da ih paze i maze.

Ovih pet komplimenata voli da čuje svaka žena:

1. Recite joj po čemu je posebna

Ona voli kada muškarac primjećuje njene dobre osobine i kada ih ističe kao nešto što mu se jako dopada. To može da bude fizički izgled, ali i njeno ponašanje ili reakcije u nekim situacijama. Često muškarci ističu rupice na obrazima kao nešto neodoljivo, što ženama jako prija. Tu su i druge stvari poput boje očiju, tena, ali i načina na koji se smije, šali i tome slično.

2. Cijenite njeno razmišljanje

"Šta ti misliš o tome?" - pitanje je koje svaka normalna žena želi da čuje od svog muškarca. Osim što joj pokazuje da smatra da je pametna važno mu je da i ona bude uključena u njegov društveni život. Takve muškarce žene izrazito cijene i smatraju ih potencijalnim partnerom za kvalitetnu i uspješnu vezu, piše 24sata.hr. 3. U njenom društvu se osjećate opušteno

Djevojke vole momke koji su spremni da im otvoreno priznaju da s njom mogu da budu ono što zapravo i jesu. S druge strane, svaka žena voli da zna da se muškarac u njenom društvu osjeća prijatno. 4. Uživate u njenom mirisu

Bilo da se radi o intimnim delovima tijela ili nekim drugim mjestima, svakoj ženi je lijepo da zna da lijepo miriše. Ona će se tada osjećati prijatno, sigurno i opušteno, a za dobru atmosferu u vezi ili krevetu to je zaista važno.

5. Govorite joj da je lijepa i privlačna

Budimo realni, ne postoji čovjek na svijetu koji ne voli da čuje da je lijep, privlačan i poseban. Žene su naročito osjetljive na te teme. Nema žene koja ne želi da bude neodoljiva, naročito ako je muškarac to spreman da joj kaže i pred drugim ljudima.

Bonus video: