Pet stvari o seksu koje muškarci žele da žene znaju

Muškarac može da vjeruje da žena zaista koristi kontracepciju samo kada je dobro poznaje. Sve ostalo je nerazuman rizik

9439 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Seks je u osnovi isto što i mnoge stvari u životu - praksa stvara majstora. Ali kao što je poznato – ako neku vježbu uradite pogrešno, ona ne vodi nikuda. Idealno bi bilo da su oba partnera majstori i zato bi muškarci, piše aktivni.si, voljeli da žene znaju sljedećih pet stvari:

1. Žena tu i tamo mora da preuzme inicijativu

Povremeno i žena treba da inicira seks. Inače, od muškarca se obično očekuje da pristupi seksu kao dominantan akter. Međutim, kada se te uloge promijene, makar ponekad, to može biti veoma uzbudljivo i za nju i za njega.

2. Ne zaboravite da komunicirate

On ne traba da potroši pet ili deset minuta na nešto što se njoj uopšte ne dopada. Seks nije vrijeme kada moramo da budemo pristojni i stidljivi – to je vrijeme kada treba da otvorimo usta da kažemo šta su naše želje i očekivanja. Tako će oboje biti srećni na kraju.

3. Ponekad ni muškarci nijesu raspoloženi za seks

Mnogima to zvuči kao mit. Kao laž. Možda kao šala. Ali to je zapravo istina. Ponekad se desi. I to se ne može promijeniti.

4. Žena treba da otkrije koje su njene skrivene fantazije

Ako je devojka sklona nekim neobičnijim seksualnim praksama, posebno ako su one fizički pomalo 'sumnjive', ona to treba da otkrije. Nije na njemu, na primjer, da nagovijesti sado-mazo seks, jer mu takavi nagoveštaji umiesto srećnog završetka mogu donijeti policijski dosije. Ako želi nešto posebno u krevetu, žena mora sama da ga pozove na to.

5. Nema povjerenja u kontracepciju sve dok muškarac dobro ne poznaje ženu

U ovome nema ništa lično, ali muškarac može da vjeruje da žena zaista koristi kontracepciju samo kada je dobro poznaje. Sve ostalo je nerazuman rizik i muškarac će radije obezbijediti miran san korišćenjem kondoma.

Bonus video: