Iskustvo: "Moja djevojka ne želi da spava sa mnom prije braka"

Znao je za njeno pravilo kada je ulazio u vezu s njom, ali boji se da im ono uništava intimu

6123 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

"Moja djevojka je od početka jasno dala do znanja da će se, zbog vjere, suzdržavati od seksa do braka. Pitao sam se je li to izgovor i način da kontroliše našu vezu, ali i jesmo li se stvarno povezali", problem je zbog kojeg je jedan muškarac zatražio pomoć stručnjaka časopisa Metro.

Upoznali su se u Americi, ali se on brzo preselio natrag u Veliku Britaniju. Djevojka nije sa njim dok ne sredi život i ona to razumije jer treba obezbijediti uslove za njeno useljenje i oboje moraju da budu sigurni, prenosi 24sata.hr.

"Otvorena je za dolazak kao turista na nekoliko mjeseci kako bi testirala zajednički život u Velikoj Britaniji, ali treba li ovo pravilo ‘bez seksa do braka’ da bude problem. Je li to samo način da me kontroliše?", pitao je.

"Seks može pokazati dublje emocionalne probleme, ali postoji mnogo načina da nekoga upoznate intimno. Bojite se da ona manipuliše vama na nekom nivou i da nije iskreno predana, ali budući da je od početka bilo jasno da ne vjeruje u seks prije braka, imate izbor da budete sa njom pod ovim uslovom ili da prekinete vezu. Ako uživate da provodite vrijeme s njom, vjerujete joj i osjećate se istinski voljenim, onda čekanje na seks ne bi trebalo da bude problem", odgovorili su mu stručnjaci.

Bonus video: