NE DAJTE SE ZAVARATI

Najčešće muške laži: Koliko ste puta čule ove rečenice?

Gotovo da nema pripadnice ljepšeg pola koja nije čula ove riječi bar jednom

7867 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muško-ženski odnosi znaju da budu veoma komplikovani. Želje i emocije često znaju da se ne poklope što dovodi do laganja, manipulativnog ponašanja i kalkulisanja. Bez obzira koliko ste inteligentni ili uspešni, emocije vrlo često znaju da nam pomute pravu sliku o nekome.

Prema nekim istraživanjima, kako prenosi prva.rs, muškarci su ti koji su skloniji laganju i manipulativnom ponašanju. Kada ženu ne posmatraju kao osobu za ozbiljnu vezu ili mu ona nije prioritet onda će izgovoriti jednu od ovih rečenica.

1. Još uvijek nisam spreman za vezu

Ovu rečenicu ste sigurno već dosad čule. Toliko se često izgovara da postaje jedan od čestih izgovora za izbjegavanje ozbiljne veze. Uglavnom je izgovaraju muškarci kada ih samo strast veže za određenu ženu. Ove riječi nećete čuti od osobe kojoj se zaista dopadate. Muškarci na ovaj način samo kupuju vrijeme i pokušavaju da ostvare svoje površne i kratkoročne ciljeve.

2. Mnogo sam zauzet/imam puno posla

U današnje vrijeme kada je život dosta brži i pun obaveza prirodno je da vaš partner neće uvijek imati vremena da vam se posveti. Ali, kada počnete da primjećujete da se vaša voljena osoba ponaša hladnije, radi više nego uobičajeno, ne postavlja vas kao prioritet ni kada je u mogućnosti - dobro razmislite o njegovom ponašanju.

3. Nikada nisam upoznao djevojku kao što si ti

Muškarci znaju da se žene zaljubljuju u ono što čuju. Ne padajte na lako na slatkorječivost i osvrnite se na njegova djela. Kada žele da zavedu, mogu izgovoriti ovu rečenicu samo da bi ostvarili šta su zacrtali. Ne dozvolite da vas olako zavede, jer su velike mogućnosti da je ovu frazu izgovarao i drugim devojkama.