Praktično uputstvo: Ovo su znaci da je muškarac loš u krevetu

Ako ste primijetili da u toku razgovora, on jednostavno odluta i nema pojma o čemu pričate kada se vrati u stvarnost, to je vrlo loš znak

14617 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iako se uglavnom računa da je mnoge muškarce prilično lako zadovoljiti, pravi muškarci ne misle samo na svoj užitak. Kada je riječ o ženskom zadovoljstvu u krevetu, stvari nisu baš tako jednostavne. Ženama je u interesu da pronađu muškarce koji neće biti sebični kada je o seksualnim odnosima riječ, a muškarci bi, barem oni pravi, mogli da pogledaju koji znaci odaju loše ljubavnike.

Porebna mu je čitava vječnost da napravi prvi korak

Razumljivo je da će obje strane biti malo stidljive na početku. Međutim, iako ste vi slali ka njemu jasne znake da ste zainteresovani, njemu je trebala čitava večnost da vas pozove da izađete. Da stvar bude još gora, kada se to dogodilo, sve što je nakon toga uslijedilo je takođe bilo kao usporeni film. Gotovo da ste morali da ga satjerate u ćošak da bi vas poljubio. Ako mu je potrebna čitava vječnost za ovakve poteze, velike su šanse da je takav i u krevetu.

Izbjegava kontakt očima sa vama

Da li ste primijetili da on ima problem sa tim da vas pogleda u oči dok razgovarate? Čak i ako se govori o nekim običnim temama koje nemaju veze sa vašim odnosnom. Ako muškarac izbegava kontakt očima sa devojkom, to znači da mu nedostaje samopouzdanja. Dakle, ako nije dovoljno hrabar da vas pogleda u oči dok vodite običan razgovor, kako će skupiti hrabrost da vas fascinira u spavaćoj sobi?

Hvali se svojim vještinama u krevetu

Uvijek bi trebalo da imate na umu da svi oni koji imaju čime da se pohvale, ne ojsećaju potrebu da to rade. Suprotno tome, ako muškarac zna da je njegov performans u krevetu osrednji, to će ga navesti da koristi svaku priliku da se pohvali svojim vheštinama. Nešto poput ribolovačkih priča, za koje svi znamo da nisu istinite, prenosi zenskimagazin.rs.

Nije voljan da proba nove stvari

Zašto biste uopšte razmatrali vezu sa nekim ko nije voljan da u svoj život unese malo avanture? Niko ne tvrdi da bi bilo ko treba da bude zavisnik od adrenalina, ali spremnost za isprobavanje novih stvari je važna odlika. Drugim riječima, ako on nije zainteresovan za proširivanje novih vidika, smatrajte da biste sa njim u spavaćoj sobi bili osuđeni na misionarski položaj i seks u trajanju od cijelih pet minuta.

Teško zadržava pažnju

Zaista nema ničeg goreg od toga da ste u krevetu sa nekim ko nije fokusiran na vas, već razmišlja o rezultatima jučerašnje fudbalske utakmice. Ako ste primijetili da u toku razgovora, on jednostavno odluta i nema pojma o čemu pričate kada se vrati u stvarnost, to je vrlo loš znak. Ako on ne uspijeva da drži fokus na vama dok razvijate vašu vezu, teško će mu poći za rukom da se koncentriše na vaše zadovoljstvo u krevetu.

Bonus video: