LAKO JE

Za eksploziju strasti: Usvojite četiri jednostavna pravila

Šta god radili, kako god radili, s kim god to radili, radite to zato što želite i kako želite

10544 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedina osoba koja istinski poznaje vaše tijelo ste vi sami, i samo vi možete da kažete partneru šta vam prija, a šta ne. Kako bi vste bili zadovoljni seksualnim životom, poradite na sljedeće četiri stvari:

1. ‘Ispitni materijal’ prvo proučite sami, a tek onda počnite da učite s "kolegom"

Kada kažemo ispitni materijal, mislimo na vaše tijelo, a kada kažemo kolega, mislimo na vašeg partnera. Metaforu na stranu, što ste više u dodiru sa svojim tijelom, lakše ćete uočiti šta vas pali, a to će vam pomoći da poboljšate seksualni život, piše aska.rs.

2. Razgovarajte. Ako ste dovoljno zreli za seks, dovoljno ste zreli za razgovor o seksu

Sigurno ste to čuli i prije, ali ponavljanje ipak jeste majka znanja. Živimo okruženi seksom. Kondomi i vibratori ponosno stoje na policama drogerija, a vi i dalje zamuckujete pred partnerom kada se potegnu “škakljiva” pitanja poput masturbacije ili omiljene poze?

Ako ne razgovarate s partnerom, jedini krivac za sve orgazme koje ste propustili ste upravo vi sami.

3. Zaboravite na crno ili bijelo. Seks dolazi u hiljadu nijansi

Orgazam ne dolazi u jednoj veličini koja pristaje svima, kao ni one pantalone koje reklamiraju na televiziji – tu se svi slažemo. Razgovor o seksu izuzetno je bitan, ali treba zapamtiti da ono što odgovara jednoj osobi, ne mora, i najčešće neće odgovarati svima. Šta to konkretno znači? Razgovarajte i razmenjujte iskustva, ali neka vam i dalje fokus leži na praktičnom pristupu. Istražujte, neće vam teško pasti.

4. Opustite se, radi se o seksu, ne o kvantnoj fizici

Šta god radili, kako god radili, s kim god to radili, radite to zato što želite i kako želite. Otvoren um je najbolji recept za kvalitetan orgazam.

Dakle, objasnite jedno drugome šta vam najviše prija i to radite svaki put kada ste u prilici. Ispunjavanje želja i uživanje u „seksualnim apetitima“ učiniće da svaki put doživite eksploziju u krevetu i da u tome istinski uživate.