Štivo za muškarce: Ovo su znakovi da će vas žena ostaviti

Žene se nikad ne slamaju preko noći, ali ako se ovi znakovi ne vide i ne riješe, na kraju ćete je izgubiti. Nemojte izgubiti onu koju volite jer niste uspjeli da prepoznate znakove upozorenja

13789 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Većina kaže da je dan koji će zauvijek pamtiti dan njihovog vjenčanja, rođenje djeteta ili dobitak na lutriji, dok za neke to može biti dan kada zatraže razvod. Žene tako pamte nesnošljiv bol u njegovim očima i sirovi šok u glasu kada shvate da su završile s njim, pitajući se zašto je tako iznenađen jer ponavljale su stalno i kako nisu srećne... Kad je žena gotova, gotova je.

Potražite znakove koji suptilno ukazuju da ona odustaje od vas i veze prije nego što bude prekasno.

1. Često je razdražljiva

Vrijeme je da prestanete da krivite ono njezino 'doba' u mjesecu. Ako je odrešita i oštra prema vama, uznemirena je zbog nečega. Razdražljivost se s vremena na vrijeme može opravdati, ali morate biti svjesni koliko traje njen kratki fitilj. Većina muškaraca voli da izbjegava sukobe, ali to može da bude tihi ubica vaše veze. Sjednite i pokušajte da dođete do uzroka koji aktivira njeno razdražljivo ponašanje.

2. Radi više nego inače

Ambiciozna, odlučna žena će donijeti mnogo vrijednosti na sto, uključujući i lijepu platu. Ne želite da pogriješite razmišljajući što znače njeni iznenadni dugi dani na poslu. Žena koja nema osjećaj da je neko cijeni kod kuće, pretjeraće u karijeri jer otuda dolazi s više potvrde, a s manje 'vas'.

3. Ne uključuje vas u društveni život

Trebali biste se da se zabrinete ako ste prije zajedno odlazili na društvena događanja, a sada se njen raspored sastoji samo od pića s kolegama nakon posla i druženja s djevojkama. Morate da shvatite da ona ispunjava prazninu puneći svoju čašu sa svima drugima osim sa vama.

4. Vaše mišljenje joj nije važno

Čak i nezavisna žena još uvijek cijeni mišljenje svog muškarca. Ako pokušavate da kažete nešto što mislite da treba, a ona vas brzo isključi, jasno i glasno vam govori da je nije briga. Pazite da vas ova reakcija ne natjera da mislite da je to dobra stvar jer ona preuzima više na sebe. Vi ste tim, a timovi zajedno donose odluke.

5. Vaš seksualni život je na 'autopilotu'

U vezi je normalno da imate razdoblja u kojima intimnost može da pati. To ne znači da to ne bi trebalo da budei vaša briga. Produžena razdoblja bez intimnosti ili nedostatak pažnje tokom intimnosti treba da vam poruči da joj nešto nedostaje. Seks je jedina stvar koju dijelite s partnerom, a ne dijelite ni s kim drugim - to bi trebalo da bude važno za oboje.

6. Više se ne svađa s vama

Žena koja govori je žena koja se bori za vezu. Možda vam je lijepo da ona više ne dijeli svoje mišljenje s vama, ali to znači da ona ne osjeća da je veza vrijedna toga. Njeni osjećaji se u nekim trenucima mogu činiti kao zanovijetanje, ali njeni osjećaji su njeni osjećaji i ona zaslužuje da ih čujete. Ako ona ne govori o njima, prvo što treba da uradite je da saznate zašto.

Komunikacija je ključ zdrave veze. Žene se rijetko slamaju preko noći, ali ako se ovi znakovi ne vide i ne riješe, na kraju ćete je izgubiti, piše YourTango.

Bonus video: