Iskustvo: Žena koju je suprug prevario otkrila znakove preljube

Jedna od najvećih ‘crvenih zastavica‘ bio je njegov mobilni telefon - s kojeg se nije ‘skidao‘

7302 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Žena koju je prevario suprug s kojim je bila dugih 15 godina otkrila je po čemu bi mogli da znatieda se i vi nalazite u istoj situaciji kao i ona.

Od toga da vaš partner odjednom počinje da se bolje odijeva i više vježba, do činjenice da je neprestano ‘zalijepljen‘ za svoj mobilni, anonimna žena kazala je za Mamamia da postoje 10 znakova koji ‘definitivno‘ otkrivaju preljubnika.

Objasnila je da je unajmila privatnog detektiva kako bi konačno uhvatila oca njene djece u laži, nakon što je varanje neprestano poricao. Kazala je kako bi još i povjerovala u njegovo drugačije ponašanje i vječne izgovore da joj intuicija nije govorila da nešto nije u redu.

Nakon što je neuspješno pokušavala da istinu 'izvuče' iz svog supruga, unajmila je detektiva kako bi joj našao dokaze - a dobila ih je u obliku snimka s nadzornih kamera.

Nakon toga je, ističe, izbacila supruga iz kuće, i rekla da se tim potezom riješila stresa koji joj je prouzrokovala njegova stalna tajanstvenost i neprijateljsko raspoloženje.

Kaže da je prvi trag preljube bio to što je počeo češće da ide u teretanu. Onda je shvatila da je ‘obnovio‘ svoj donji veš i da je naveliko počeo da brine o tome kako izgleda.

Jedna od najvećih ‘crvenih zastavica‘ bio je njegov mobilni telefon - s kojeg se nije ‘skidao‘.

‘Nosio ga je svuda sa sobom i nikad ga nije ispuštao iz vidokruga‘, naglašava prevarena žena koja kaže da ranije nije bio neko ko se previše dopisuje, a onda mu je WhatsApp postao ‘glavna stavka‘.

Takođe, isključio je mogućnost da se vidi kad je posljednji put bio ‘online‘ tako da nije mogla znati kad ga je koristio.

Ujedno, bez njenog znanja otišao je na operaciju kako bi prestao da hrčei. Takođe, ‘srezao‘ je sve ranije bliske kontakte i izbjegavao zajednička druženja dok je njegov interes za događajima i zabavama vezanim uz posao naglo porastao, prenosi Jutarnji list.

Ono po čemu je znala da je stvar ozbiljna je to što je počeo odjednom da izbjegava intimnost - od malih dodira do seksa.

Ovako glasi njen popis:

1. Počinje da vježba

2. Ima novo donje rublje

3. Vodi računa o izgledu znatno više nego prije

4. Konstantno ‘visi‘ na telefonu

5. Prestaje da hrče

6. Izbjegava zajedničke prijatelje, a zabave na poslu ne propušta

7. Ne javlja se na mobilni dok je van kuće

8. Vraća se kući mirišući na parfem

9. Izbjegava dodire ili seks

10. Više ne pokazuje interes za tebe ili za dijeljenje svog života s tobom.

Bonus video: