Do boljeg seksa uz pomoć hrane: Ključ zadovoljstva iz kuhinje

Nekoliko namirnica koje obično svi imamo pri ruci pomoći će da dođete do više zadovoljstva u krevetu

6960 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ako želite intenzivnije orgazme, koji će trajati nešto duže nego do sad, možda sve što je za to potrebno imate u kuhinji. Ove namirnice će pomoći, a otkrivamo i zašto.

1. Jaja

Dani prosječnih orgazama su iza vas. Jaja nisu samo proteini, koji će vam sigurno dati puno energije, već sadrže kolin koji će ubrzati dotok krvi do vama važnih organa, ako govorimo o igricama u krevetu. Uz to on je neurotransmiter koji kontrolirše seksualno ponašanje kroz aktivnosti u mozgu, a visok nivo je povezan s češćim seksualnim odnosima i dužim orgazmom. Ali to nije sve, tu su vitamini koji će uticati na ravnotežu u hormonima i boriti se protiv stresa.

2. Paprika

Što su paprike ljuće, to će orgazam biti bolji. Ljute papričice podstiču rad metabolizma i stimulišu proizvodnju endorfina, od čega ćete se malo znojiti i srce će kucati brže. Rezultat je bolji seks i orgazam koji će vam dugo ostati u pamćenju. Prije slatkih dodira ne zaboravite da operete ruke, piše Ordinacija.

3. Spanać

Čini se da nema kraja popisu dobrobiti koje nudi ovo zeleno povrće. Nutricinistica Aishwarya Rajan objašnjava da je spanać pun mangana koji je zadužen za proizvodnju estrogena, a njegov manjak može uticati i na nivo plodnosti kod žene. Pun je cinka koji je zadužen i za kontrolu proizvodnje prolaktina, koji, ako ga je previše, može uticati na erektilnu disfunkciju.

4. Med

Studije pokazuju da minerali iz meda mogu povećati nivo testosterona u krvi, hormona odgovornog za buđenje želje i kod muškaraca i kod žena. Med možete koristiti zbog njegovih raznih dobrobiti za zdravlje, ali i kao dodatak koji će povećati vaše zadovoljstvo u krevetu.

Bonus video: