Smisao za humor, vještine u krevetu? Ne, nešto drugo privlači žene

Ženama su posebno privlačni muškarci koji imaju ovih pet kvaliteta

23347 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Svaki muškarac koji je ikada želio da osvoji neku ženu sigurno se barem jednom zapitao šta to točno žene žele i što one smatraju najprivlačnijim kod muškaraca? Je li to fizički izgled koji uključuje isklesano tijelo i trbušnjake, blistav osmjeh i oštre crte lica, ili pak ličnost, muškarci koji su veliki romantičari, koji imaju dobar smisao za humor i koji odišu samopouzdanjem?

Ispada da su žene, zapravo, vrlo jednostavne kada su te stvari u pitanju, a posebno ih privlače muškarci s nekoliko kvaliteta koje nemaju veze s izgledom, vještinama u seksu ili pak karakternim osobinama - već, jednostavno, s ponašanjem muškarca. To su stvari koje se ne mogu kupiti novcem, poput novog odijela ili dobrog parfema, ali i one s kojima ne moraš nužno biti rođen, već se mogu naučiti.

Od dobre komunikacije i iskrenosti, do nježnosti i držanja obećanja, ovo su kvaliteti koji su ženama posebno privlačni kod muškaraca.

Muškarci koji znaju da komuniciraju

Mnoge žene žele da im njihovi partneri češće govore neke stvari. Željele bi da im govore da lijepo izgledaju kad su dotjerane, da su ponosni na njih kada naprave nešto dobro ili da je večera koju su skuvale bila ukusna. Zasluženi komplimenti poput ovih čine da se žene osjećaju dobro, a znati da postoji neko ko primjećuje te stvari njima puno znači, piše rtl.

Pored toga, žene jako privlači kada muškarci verbaliziraju svoju zahvalnost za nešto što one stalno rade za njih. Mnogi muškarci kažu nešto poput: "Ne moram joj reći da je cijenim. Ona to zna". I ako znaju, svejedno to s vremena na vrijeme žele da čuju.

Muškarci koji su nježni

Mnogi muškarci oklijevaju da budu nježni prema svojim ženama, posebno ako u mladosti nikada nisu vidjeli svoje roditelje da razmjenjuju nježnosti. Biti intiman nekim muškarcima može biti teško jer možda nikada nisu vidjeli što bi zdrava intimnost mogla da bude. A žene to ne vole - one vole kada im muškarac pokazuje nježnost, kada ih uhvati za ruku, zagrli i ne pušta, kada ih ljubi i jednostavno drži u svojim rukama.

To ih nevjerojatno privlači kod muškaraca, za razliku od muškaraca koji se boje da pokažu svoju nježniju stranu, pa se žene uz njih osjećaju puno nesigurnije.

Muškarci koji ih tretiraju kao damu

Ovo može biti teško u današnje vrijeme u kojem žene očekuju jednak tretman kao i muškarci, bilo na radnom mjestu ili nekim drugim životnim situacijama. Ipak, žene još uvijek vole da budu tretirane kao dame koje su poželjne, poštovane, kojima se muškarci dive i koje muškarci cijene. Muškarci koji im otvaraju vrata restorana ili automobila, koji im s vremena na vrijeme donesu cvijeće ili učine nešto jednostavno, kao što je dodavanje nečeg s visoke police - sve je to ženama nevjerojatno privlačno.

Muškarci koji su iskreni

Mnogi muškarci ne dijele neke stvari sa svojim ženama jer "pokušavaju da ih zaštiti". Često izgovaraju one "male bijele laži" koje se čine beznačajnima, ali koje imaju stvarne posljedice. Možda im kažu da će doći kući u 19 sati, iako dobro znaju da će se zadržati duže i doći kasnije, ali ne žele da ih uznemire.

Isto tako, možda im neće reći da su naletjeli na bivšu u kafiću i da su neko vrijeme razgovarali. Iako time muškarci žele da "zaštiti" žene, kao rezultat one će im sve manje vjerovati, a gdje nema povjerenja, veza teško da će opstati. Zato žene vole iskrene muškarce koji ih ne lažu samo kako bi ih "zaštitili", već im govore istinu, istinu i samo istinu.

Muškarci koji drže obećanja

Jedan od najvećih faktora koji doprinosti propasti veze je kad muškarci daju obećanja, a ne ispune ih. Kada to rade, žene često sumnjaju u njihovu ljubav i to nikako ne vole.

Naprotiv, nevjerovatno im je privlačno kada se muškarci zaista drže svojih riječi. Bilo da je riječ o odlasku u bioskop, kupovinu, popravku nečeg sitnog u kući ili izvođenju psa u šetnju, ako se muškarac drži svojih obećanja, i žena će se držati njega, i u dobru i u zlu.

Bonus video: