Ljubav Kijanu Rivsa i Aleksandre: Ponovo svi pričaju o njima

Umjetnica i glumac navodno su se upoznali 2009., a prvi put su sarađivali 2011.

4276 pregleda 0 komentar(a)
Glumac Kijanu Rivs, Foto: Shutterstock
Glumac Kijanu Rivs, Foto: Shutterstock

Aleksandra Grant (50) i Kojani Rivs (58) prošle sedmice su se pojavili na MOCA Gali 2023. u Muzeju savremene umjetnosti u Los Anđelesu i naravno - bili su glavna atrakcija na crvenom tepihu, gdje su spremno pozirali fotografima, a nijesu se libili ni da se poljube pred brojnim objektivima.

Glumac, kojeg već godinama zovu "najljepšim dečkom Holivuda", rijetko govori o svom privatnom životu pa nije ni čudo što se svako njegovo pojavljivanje s djevojkom u javnosti iščekuje s velikim nestrpljenjem.

O njihovoj ljubavi nema previše detalja, ali zna se da su Grant i Rivs godinama prije nego što su započeli vezu bili vrlo dobri prijatelji, piše Daily Mail.

Aleksandra je umjetnica i filantropkinja, rođena je u Ohaju, a živi u Los Anđelesu. Nakon što je 1994. godine diplomirala istoriju i studijsku umjetnost, svoje skulpture, slike, crteže i videoradove izlagala je širom svijeta. A kako se Kijanu, uz glumu, bavi i poezijom, nije ni čudo što su se ove dvije umjetničke duše povezale i na intimnom nivou.

Aleksandra je odrastala u Meksiku, Španiji i Francuskoj, a 2008. osnovala je filantropski projekt "grantLOVE", koji proizvodi i prodaje originalna umjetnička djela i izdanja u korist umjetničkih projekata i umjetničkih neprofitnih organizacija, prenosi Jutarnji list.

Umjetnica i glumac navodno su se upoznali 2009., a prvi put su sarađivali 2011.

Iako privatni život očito želi da zadrži što dalje od očiju javnosti, Rivs je ranije ove godine u intervjuu za The People ipak pomenuo svoju partnerku. Naime, kad su ga pitali da opiše "svoj posljednji trenutak blaženstva", on odgovorio:

"To je bilo prije nekoliko dana s mojom dušom. Bili smo u krevetu. Bili smo povezani... Smijali smo se i kikotali. Osjećam se odlično. Bilo je jako lijepo biti zajedno", ispričao je.

Bonus video: