Pet prvih znakova da u vašoj vezi nešto ne funkcioniše

Ako se i vi identifikujete sa jednim od ovih znakova, vrijeme je da pronađete načine na koje se vi i vaš partner možete ponovo zbližiti

10062 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ponekad su znaci da nešto ne funkcioniše u vašoj vezi vrlo suptilni. Pogledajte na šta, prema riječima stručnjaka, treba da obratite pažnju

1. Manje seksualne aktivnosti

Seks nije suština, ali je i dalje važan dio svake veze. Ako ste vi i vaš partner manje (ili uopšte niste) seksualno aktivni, ovo je veliki znak upozorenja.

2. Provodite manje vremena zajedno

Posao, porodica, svakodnevni poslovi i druge obaveze mogu nam oduzeti mnogo vremena. Međutim, ključno je da vi i vaš partner odvojite vrijeme samo za vas dvoje, jer je to jedini način da se povežete i održite svoju vezu.

3. Manje komunikacije

Ako biste radije pozvali prijatelja ili prijateljicu nego partnera ili partnerku da razgovarate o problemu na poslu ili o sjajnoj knjizi koju ste upravo pročitali, propuštate jedan od najvažnijih djelova veze. Jednom kada komunikacija umre, veoma je teško oživjeti je.

4. Više svađa

Da li primjećujete da se svaka mala nesuglasica u vašoj vezi pretvara u veliku svađu? Na ovaj način se dvoje ljudi koji su u vezi udaljavaju i rade jedno protiv drugoga, umjesto da rade kao tim.

5. Manje znakova naklonosti

Manje držanja za ruke, manje zagrljaja, poljubaca... Sve ovo može biti znak da ste se udaljili, a možda i da su vam se osjećanja ohladila. Kada više ne želite da kažete svom partneru „volim te“ ili ako je vaše „volim te“ mehaničko, vrijeme je da odete.

Ako se i vi identifikujete sa jednim od ovih znakova, vrijeme je da pronađete načine na koje se vi i vaš partner možete ponovo zbližiti. U suprotnom, možete se ohladiti do te mjere da dođe do raskida, piše yourtango.com .

Bonus video: