Postoje znaci: Da li je vaša veza osuđena na propast?

Nemojte da čekate kritični momenat

6617 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U vezi naučite mnogo o sebi, o drugoj osobi, a i o drugim ljudima u vašem životu. Nije lako prepoznati znakove koji ukazuju da je vaša veza osuđena na propast, ali ukoliko imate neke od ovih šest znakova na pogrešnom ste putu.

Stručnjakinja za ljubavne veze Sylvia Smith otkrila je nekoliko stvari po kojima se može zaključiti da neka ljubavna veza neće potrajati. Čak i ako se dvoje ljudi voli, postoje stvari koje pokazuju da veza nema budućnost i da je treba prekinuti.

Nijeste srećni

Treba da prekinete vezu ako ste često tužni i ako osjećate da biste bili srećniji da nijeste u toj vezi. Sylvia tvrdi da je ovo jedan od najvažnijih pokazatelja.

Ponašanje partnera vas nervira

Često se ljutite na partnera, a ponekad ne mora ni da postoji razlog za to. Ako se razljutite na svaku drugu stvar koju vaš partner napravi, to nikako ne može biti dobar znak.

Nedostatak komunikacije

Najvažniji dio svake emotivne veze svakako je komunikacija i to efikasna. Ako mislite da ne razgovarate s partnerom onoliko koliko biste trebali ili ako gotovo svaki vaš razgovor vodi svađi, to je loš znak za budućnost vašeg odnosa.

Više je loših nego dobrih trenutaka

Ako se u nekim trenucima u vezi pitate treba li da prekinete zbog loših situacija koje su vam se dogodile, to je znak da - treba. Ako se često svađate oko istih stvari, u budućnosti se vjerovatno neće nešta promjeniti.

Veza se promijenila

Možda vam treba malo distance od partnera ako se dinamika vaše veze promijenila na gore. Pokušajte da provodite manje vremena s partnerom da biste uvidjeli kako vam je kada niste često zajedno.

Treba vam više vremena za sebe

Ako osjećate da vam treba više vremena za sebe, to znači da vam je bolje kada ste sami i da vrijeme provedeno s partnerom nije dovoljno kvalitetno.

Bonus video: