Za više zadovoljstva u seksu: Tri proste stvari koje žene žele

Mnoge žene se osjećaju izostavljeno ako muškarac drži zatvorene oči tokom seksa ili gleda samo u djelove njihovog tijela. To često dovodi do osjećaja da su samo komad mesa

6574 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pogrešno je misliti da su samo muškarci ti koji žude za više zadovoljstva u seksu, jer se isto dešava i sa ženskim polom. I nije stvar samo u tome što je ženama obično za veće zadovoljstvo potrebno malo više predigre nego muškarcima. I kada se uzbude žene žele da muškarci rade neke važne stvari u krevetu.

Jednostavne su:

Više kontakta očima

Mnoge žene se osjećaju izostavljeno ako muškarac drži zatvorene oči tokom seksa ili gleda samo u djelove njihovog tijela. To često dovodi do osjećaja da su samo komad mesa, a ne voljena osoba.

Kontakt očima može biti jedna od najtoplijih stvari koje možete da uradite tokom seksa, pa ga praktikujte što je češće moguće.

Muško prisustvo tokom emocionalnih bura

Za žene je seks često oblik oslobađanja od stresa, prošlih bolova i emocionalnih rana, tako da se mnoge emocije mogu probuditi tokom i nakon seksa: od plača, smijeha, ljutnje, nestašnih misli i mnogih drugih stvari koje mogu iznenaditi. Žene žele da se ne osjećaju osuđivanima zbog različitih emocija i da njihovi partneri to ne shvataju lično.

Seks ponekad može dovesti do duboke emocionalne povezanosti, pa se u ovim trenucima opustite i samo budite prisutni.

Otvorenost za istraživanje

Neki muškarci misle da su im potrebne super tehnike da bi bili veliki ljubavnici. Čak i ako to pomaže, većina žena želi prisustvo muškarca više od bilo čega drugog, tako da se mogu pustiti i predati dušom i tijelom.

Mnoge žene još uvijek ne znaju mnogo o svojoj seksualnoj prirodi. Dozvolite sebi da eksperimentišete sa svojom ženom kako bi ona još više razvila svoju erotičnu prirodu. Ne zaboravite da širite želju za seksom tokom dana. To može biti seksi poruka, senzualni dodir kada sprema ručak za djecu, ili čak samo pogled divljenja koji će je podsjetiti da je obožavate.

Bonus video: