Viktorijin anđeo želii da osnuje sopstveni brend

Manekenka objavila fotografije na kojima pozira u rublju poznate kompanije
0 komentar(a)
Lili Oldridž, Foto: Didorio Femenino
Lili Oldridž, Foto: Didorio Femenino
Ažurirano: 17.03.2014. 08:42h

Lili Aldridž je još jednom ostavila mušku populaciju bez daha svojim novim fotografijama na kojima je pozirala u rublju poznate modne kuće "Victoria's Secret".

Prelijepa američka manekenka je inače nedavno otkrila da ima ambiciju da postane poslovna žena.

"Želim da pokrenem svoju modnu kuću. Lansirati svoj liniju u sklopu nekog brenda je lijepo, ali želim da se potrudim i da izgradim svoju firmu. Znam da će biti puno posla, ali želim polako da izgradim nešto svoje", kazala je za "Vogue", sljedeći primjer brojnih svojih koleginica, "Viktorijinih anđela" kao što su Žizel Bundšen, Hajdi Klam, Tajra Benks i Alesandra Ambrozio. Lili je upravo kazala da su joj pomenute manekenke inspiracija.

"Takav korak (osnivanje firme) te stavlja u sjajnu poziciju da unaprijediš svoju karijeru. Karolin Marfi mi je jednom rekla: 'Ovo je posao, a ne način života. Budi pametna, tačna i zahvalna'. Trudim se da nikad ne zaboravim to", istakla je manekenka.

Lili Aldriž je rođena u Kaliforniji 15. novembra 1985, a pored brenda “Victoria's Secret” poznata je i po saradnji sa magazinom “Sports Illustrated Swimsuit Issue”, na čijoj naslovnici se našla kada je list obilježavao 50 godina postojanja, a sa 17 godina prvi put se pojavila u magazinu “Vogue”.

Američka manekenka udata je za Kejleba Folouvila, frontmena poznate rok grupe Kings of Leon kojeg je upoznala na Coachella festivalu 2007. Par ima ćerku Diksi Per Folouvil, rođenu u junu 2012. u Nešvilu, Tenesi.

Bonus video: