Vezena bijela bluza: Klasika koja se odlično slaže uz džins

Ovakve košulje nijesu nikakva novost, no svake sezone modne kuće nas počaste modelima kojima je teško odoljeti
2233 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Bijela košulja ili bluza već je godinama klasik ženske garderobe. Kada je upotpunjena romantičnim rupicama i čipkom koje joj dodaju etno i vintage stil, tada modna klasika dobija novo lice. Modeli bijelih rupičastih bluza postaju tako jedan od najpoželjnijih komada u ormaru koji će upotpuniti svakodnevni stil i obojiti ga dozom ženstvenosti i romantičnog looka, piše Gloria.

Ovakve košulje nijesu nikakva novost, no svake sezone modne kuće nas počaste modelima kojima je teško odoljeti. Spoj modernog i retro stila odlično izgleda u kombinaciji s omiljenim farmericama, ali i sa poslovnim pantalonama. To je investicija koja će se isplatiti ne samo za jednu sezonu, već za nekoliko godina. Lako ih je nositi i uz suknju od teksasa ili kratke pantalone i trendi modele pantalona širokih nogavica.

Što se više bližimo ljetnoj sezoni, tako ovakvih modela bluza ima sve više u prodavnicama, samim tim i gradskim ulicama.

Omiljene farmerice, bilo da je riječ o skinny ili trapez modelu, pletena torba od prirodnog materijala uz espadrile ili sandale će biti najbolji spoj uz model bijele bluze, a sve upotpunite decentnim zlatnim nakitom ili pak upečatljivim minđušama.

Bonus video: