Suknja koju možete nositi i na poslu i tokom večernjeg izlaska

Najveći plus ovog komada je da jednako dobro funkcioniše u opuštenim dnevnim, poslovnim i elegantnijim večernjim izdanjima

7724 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Ako prošle godine niste poklekle pred trendom midi satenskih suknji, možda je sad pravo vrijeme da pogledate ponudu i pronađete savršenu za sebe, piše Elle. Možete nositi midi suknje na mnogo različitih načina: najveći plus ovog komada je da jednako dobro funkcioniše u opuštenim dnevnim, poslovnim i elegantnijim večernjim izdanjima.

foto: Pinterest

Uz običnu bijelu majicu i patike bez previše filozofiranja imate spremnu kombinaciju za sve dnevne obveze, a uz satenski top i potpetice savršen izgled za večernji izlazak.

foto: Pinterest

Satenske suknje midi dužine su odjevni komad koji je veoma svestran. Njih nose poznate ličnosti, blogeri i uticajne dame, a možete ih naći u ponudi svih high street brendova.

foto: Pinterest

Satenske suknje preko koljena preuzele su Instagram i jedan su od veoma modernih komada. Dobra vijest je da ova dužina odgovara skoro svima, što potvrđuje i činjenica da su skoro sve Instagram zvijezde objavile fotografiju u midi suknji na svom Instagramu.

foto: Pinterest

Bonus video: