Frizura Šeron Stoun podmlađuje: Odlična je ako imate oko 50

Frizeri ističu da su kraće varijante neprolazne 'pixie' frizure idealne za dame iznad 50 jer zaista 'skidaju' godine i uvijek izgledaju mladalački i trendi

11458 pregleda 2 komentar(a)
Šeron Stoun, glumica, Foto: Instagram
Šeron Stoun, glumica, Foto: Instagram

Šeron Stoun, po mnogima jedna od najljepših glumica u Holivudu, iako je već u 60-ima još uvijek privlači poglede gdje god da se pojavi. Atraktivna plavuša, koja je u martu proslavila 63. rođendan, još uvijek izaziva zadivljene poglede svojim mladolikim licem i fantastičnom figurom.

Lijepa glumica, koja je nedavno podigla veliku medijsku prašinu svojom knjigom, memoarima 'The Beauty of Living Twice', u kojima je između ostalog otkrila kako su je na prevaru nagovorili na snimanje danas kultne scene s prekrštenim nogama i bez gaćica, godinama je vjerna kraćim frizurama koje joj savršeno stoje.

Holivudskoj zvijezdi odlično stoje sve kratke 'pixie' varijante jer joj ističu pravilne crte lica, a sad je na Instagramu pokazala najnoviju koja će sigurno oduševiti dame iznad pedeset jer je riječ o trendi frizuri oko koje se ne treba puno mučiti.

Ako imate šire čelo, možete se poigrati na primjer sa šiškama koje će lijepo uokviriti lice, a 'pixie' frizura - ako je dobro ošišana - nije teška za održavanje: dovoljno ju je stilizovati samo prstima i malim količinama sredstva za oblikovanje. Kosa je ošišana kratko s dužim pramenovima oko lica koji se mogu na različite načine oblikovati samo uz pomoć malo pjene, što znači da za minut ili dva imate gotovu fantastičnu frizuru koja pouzdano skida godine.

Frizeri ističu da su kraće varijante neprolazne 'pixie' frizure idealne za dame iznad 50 jer zaista 'skidaju' godine i uvijek izgledaju mladalački i trendi.

Šeron je novom frizurom oduševila više od dva miliona pratilaca na Instagramu koji nijesu štedjeli na riječima hvale, piše t-portal.hr.

Bonus video: