Ovakve suknje biće nezaobilazne: Modni hit 2022.

Da biste odabrali pravu mini suknju za rad, spustite ruke uz tijelo i ako je njen rub za nekoliko santimetara ispod vrhova prstiju, onda možete u njoj krenuti na posao

31300 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Otkako ih je šezdesetih popularizovala Meri Kvant, mini suknje ne izlaze iz mode, a u predstojećoj sezoni biće obavezan komad.

Na pitanje šta će biti popularno nositi 2022. godine ima zaista puno odgovora. Osim modela u jarkim i veselim bojama, kao i onih minimalističkih, ali i još uvek popularnih prugica, totalni hit su mini suknje koje nikako više nijesu rezervisane samo za ljeto jer izgledaju sve bolje i bolje uz visoke čizme i hulahupke. Vidjeli smo ih na revijama Šanela, Moskina, Versaćea, Lanvina, Diora, Prade…

Jednostavna crna suknja je univerzalni model, u kombinaciji sa različitim rolkama savršeno ističe figuru u toku jesenjih i zimskih dana. Idealna je za izlaske vikendom, a možete je nositii i u toku nedjelje u nešto opuštenijoj varijanti i u kombinaciji sa elegantnom košuljom. Stilisti za zimsku sezonu preporučuju kožnu suknju sa elegantnom kopčanjem koje naglašava eleganciju.

suknje
foto: Instagram/Pinterest

Ako na poslu nemate strogi dress code, onda će pravilno odabrana mini suknja biti sasvim prikladna i za nošenje na poslu. Da biste odabrali pravu mini suknju za rad, spustite ruke uz tijelo i ako je njen rub za nekoliko santimetara ispod vrhova prstiju, onda možete u njoj krenuti na posao. Ako vam je suknja znatno viša, bilo bi je bolje da je nosite na neformalnim mjestima.

suknje
foto: Instagram/Pinterest

Da biste stvorili živopisan izgled, kombinujte mini suknju sa laganim džemperom, bluzom od čipke i šifona ili svilom. Naravno, tu je uvijek dobra kombinacija sa jednostavnom majicom i sakoom.

Modni stručnjaci upozoravaju da će visoke potpetice izgledati super seksi uz mini haljinu ili suknju, ali da su za ležeran dnevni izgled jednostavno previše. Ravne čizme ili niska potpetica – maksimalno 5cm – pravi su izbor, ne samo zato što je u njima lakše hodati već i zbog toga što ćete na taj način zadržati prave proporcije tijela.

Za one najhrabrije uvijek postoji rješenje - dodaj svijetu malo boje.

Bonus video: