Haljina za sve prilike: Izgledaćete odlično, na poslu, na kafi, uveče..

Osim šarmantnog izgleda koji će osvojiti bezbroj pogleda, cvjetne haljine u kombinaciji s midi dužinom krasi nevjerovatna moć transformacije

42536 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram

Iako se polako približavamo prvim proljećnim danima, neke od modela za ljepše dane možda već imate u svojim ormarima. Uz elegantne klasike i ležerne modele, u središtu pažnje tokom narednih mjeseci naći će se i ženstvene haljine koje ćemo birati za svaku priliku i nositi od jutra do večeri.

haljine
foto: Pinterest/Instagram

Iako su svoje mjesto imale i tokom najhladnijih zimskih dana, proljeće će haljine vratiti u samo središte modnih trendova i istaći ih kao savršeni izbor za baš svaku priliku – od ležernih odlazaka na kafu, preko poslovnih sastanaka do ludih izlazaka.

haljine
foto: Pinterest/Instagram

U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, ženstvene haljine će suvereno vladati modnom scenom, a kao jedan od najsvestranijih i najpoželjnijih modela još jednom se istakla midi haljina ukrašena cvjetnim motivima, piše journal.hr.

haljine
foto: Pinterest/Instagram

Cvjetna midi haljina smjestila se između modnih klasika i novih trendova. Iako nije ništa novo i neočekivano u garderobi za proljeće, ona će se i ove sezone naći među najpoželjnijim modnim favoritima jer u samo jednom jedinom komadu donosi savršeni izgled za svaku priliku.

haljine
foto: Pinterest/Instagram

Osim šarmantnog izgleda koji će osvojiti bezbroj pogleda, cvjetne haljine u kombinaciji s midi dužinom krasi nevjerovatna moć transformacije – tek promjena nekoliko modnih dodataka biće dovoljna da ležerni dnevni izgled pretvorite u elegantnu večernju kombinaciju.

haljine
foto: Pinterest/Instagram

Još jedna prednost ove vrste haljina je što ih u ponudi ima u najrazličitijim varijantama i po prihvatljivim cijenama.

haljine
foto: Pinterest/Instagram

Bonus video: