Mis Crne Gore poziva na trail trčanje

Milosavljević će, takođe, učestvovati u trčanju, a kako kaže, razlog je to što želi da podrži organizatore, Agenciju za zaštitu i razvoj Orjena
51 pregleda 3 komentar(a)
Nataša Milosavljević, Foto: Facebook
Nataša Milosavljević, Foto: Facebook
Ažurirano: 08.01.2016. 16:14h

Aktuelna mis Crne Gore, Nataša Milosavljević, pozvala je sve zainteresovane ljubitelje prirode da sjutra od 10 sati učestvuju u trail trčanju koje će biti organizovano od sela Kameno kod Herceg Novog.

Milosavljević će, takođe, učestvovati u trčanju, a kako kaže, razlog je to što želi da podrži organizatore, Agenciju za zaštitu i razvoj Orjena.

“Zato što nisu dovoljno cijenjene i iskorišćene prirodne ljepote, kako u turističke tako i u sportske svrhe”, kazala je ona.

“Ne bavim se trail trčanjem, ali volim prirodu i preferiram šetnje, ali moja sestra se već duže vrijeme bavi tom disciplinom i veoma je uspješna, što pokazuju neke od medalja koje je osvajala”, pohvalila se ona, dodajući da će upravo zbog toga aktivnije učestvovati u trail trčanju u budućnosti.

“Inače, moja baka je bila iz malog sela Kameno u podnožju Orjena i imale smo priliku da obilazimo i upoznamo sva ta mjesta još dok smo bile djeca, a i često se sada šalimo da je baka bila jedan od najboljih trail učesnika, a da toga nije bila svjesna”, našalila se mis Crne Gore.

“Preporučila bih svima da dođu, jer je ovo idealan spoj sporta, zdravog života i ljubavi prema prirodi”, kazala je ona. Učešće u trail trčanju je besplatno, a zainteresovani više informacija mogu dobiti na broj telefona 069 603 389.

Bonus video: