Irina Đuranović nosila modele Viktorije Bekam

Đuranović je prethodno radila revije Valentina, Chanela, PacoRabane, Prade, Dolce i Diora
74 pregleda 0 komentar(a)
Irina Đuranović (Novina)
Irina Đuranović (Novina)
Ažurirano: 17.09.2015. 10:27h

Mlada crnogorska manekenka Irina Đuranović, nakon revija Valentina, Chanela, PacoRabane, Prade, Dolce&Gabbane i Diora i učešća na nedjeljama mode u Rimu, Parizu i drugim centrima mode, ponijela je i kreacije bivše pjevačice i dizajnerke Viktorije Bekam.

Tako je Đuranović prije dva dana prošetala njujorškom pistom u modelima supruge Dejvida Bekama, kreirane za proljeće 2016. godine.

Ova revija, inače je privukla veliku pažnju svjetskih medija, a Bekam je primila niz optužbi i kritika, jer je bilo primjetno da su sve djevojke bile veoma mršave.

Iako je 2010. godine kreatorka obećala da na revijama neće angažovati premršave modele, ona je i ovoga puta odlučila da izabere najmršavije manekenke, pa su mnogi reviju nazvali “šouom kostura”.

Najveće kritike stigle su na račun 17-godišnje manekenke Pejton Najt, koja je zatvorila reviju, a da je optužbe za promovisanje nezdravog izgleda i podsticanje djevojaka širom svijeta na izgladnjavanje nije pogodilo, bekam je pokazala kačenjem slike na društvenim mrežama upravo za pomenutim modelom.

Podgoričanka Irina Đuranović, početkom decembra prošle godine proglašena je za jednu od deset najljepših djevojaka na svjetskom izboru Elite Model Looka i jedina je iz Crne Gore kojoj je to pošlo za rukom od osnivanja njihove agencije u ovoj zemlji.

Bonus video: