Odlazi još jedan Viktorijin anđeo: Razlog male plate?

"Ducen je dobila odličnu priliku u Evropi koja bi se kosila s njenim obavezama u našoj kući", kazao je predstavnik kuće Viktorijas sikret, Ed Rezak
224 pregleda 4 komentar(a)
Ducen Kros, Foto: Shutterstock
Ducen Kros, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.02.2015. 15:38h

Vijest da manekenka Karli Klos napušta Viktorijine anđele iznenadila je obožavaoce širom svijeta, a kako će tek reagovati kada saznaju da je još jedna ljepotica odlučila da ode.

Riječ je o Ducen Kros, holandskoj manekenki koja je dio porodice Viktorijinih anđela već šest godina. Neki mediji pišu kako je razlog "skidanja krila“ i odlazak na druga mjesta zapravo taj jer su anđelice nezadovoljne platama koje dobijaju u Viktorijas sikretu. Danas, manekenke ovog brenda zarađuju dosta manje od nekadašnjih manekenki kao što su Žizel Budšen, Hajdi Klum i Tajra Benks. "Plata više nije kakava je nekada bila. Ugovor, koji je recimo potpisala Alesandra Ambrozio bio je milionski, a sada je reda veličine oko sto hiljada dolara“, rekao je izvor za "Page Six“. Kao glavni razlog odlaska Karli Klos bio je izgovor da manekenka nije mogla u potpunosti da se posveti brendu. Kada je Ducen u pitanju, ona je dobila ugovor na nekom boljem mjestu. Predstavnik kuće Viktorijas sikret, Ed Rezak rekao je: "Ducen je dobila odličnu priliku u Evropi koja bi se kosila s njenim obavezama u našoj kući. Tako smo odlučili da raskinemo ugovor. Ne postoji nikakav konflikt. Iskreno mislil da je ona jedna od najljepših žena na svijetu i to ću uvijek misliti“, objavio je.

Bonus video: