Da je majka nije "pogurala" nikad ne bismo čuli za nju

Dugonoga ljepotica, u svijetu mode je od svoje 16. godine. Francuski Vugue uvrstio je na listu 30 najuticajnijih manekenki u ovom milenijumu
5 komentar(a)
Magdalena Frakovijak (Novine), Foto: Ameflynet
Magdalena Frakovijak (Novine), Foto: Ameflynet
Ažurirano: 08.03.2014. 11:43h

Poljski supermodel Magdalena Frakovijak (29) svoje adute opet je ponosno pokazala pozirajući u novoj kolekciji bikinija modne kuće Victoria's Secret.

Snimanje je obavljeno prošlog mjeseca na plaži u Majamiju.

Dugonoga ljepotica, u svijetu mode je od svoje 16. godine. Francuski Vugue uvrstio je na listu 30 najuticajnijih manekenki u ovom milenijumu, a zatim je 2010. počela da radi za Victoria's Secret. Sarađivala je sa najznačajnijim dizajnerskim brendovima, kao što su Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton...

Karijeru je započela kada je njena majka počela da šalje fotografije na takmičenja za modele u Varšavi. Pobijedila je na jednom od njih, potpisala ugovor sa agencijom, dobila svoju prvu naslovnicu i njen život se potpuno promijenio.

“Nisam ni sanjala da ću biti model, nisam ni željela da to radim. Ali, moja porodica me je uvjeravala da treba da probam. Sada sam presrećna zbog svog života, posla... svega!”, kazala je Magdalena.

Bonus video: