Nakit: Kombinacije atraktivnog i krupnog

Kao jedan od načina ukrašavanja tijela, nakit datira od davnina i koristili su ga muškarci i žene.
50 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.11.2012. 13:03h

Ovako to izgleda u modnom svijetu iz ženskog ugla...

Ako su cipele većini žena najveća ljubav, onda je nakit najbolji prijatelj. A svi znamo da su prijatelji tu da pomognu kada treba, ali i za one zabavne trenutke. E pa upravo to dobijamo kombinujući različite komade nakita: pomoć u smislu da osvježi neki stari i jednostavan komad garderobe i zabavu ako se opustimo, pustimo mašti na volju i kombinujemo sve i svašta.

Kao jedan od načina ukrašavanja tijela, nakit datira od davnina i koristili su ga muškarci i žene. Prvobitno je izrađivan od prirodnih materijala kao što su drvo, rezbareno kamenje ili zubi životinja, zatim od metala koji je obrađivan, pa sve do dragocjenog kamenja.

Jedno je sigurno, on je kroz istoriju uvijek bio važan statusni simbol. Naušnice su bile jako popularne i njih je nosila većina žena, dok su ogrlice bile rezervisane samo za pripadnice više klase.

Danas je zahvaljujući savremenoj tehnologiji stvar mnogo jednostavnija.

Postoji mnogo vrhunski urađenih imitacija dragog kamenja i plemenitih materijala, toliko da se na prvi pogled čak i ne može uočiti razlika!

Zahvaljujući tome možemo se igrati nakitom čija je cijena pristupačna, a izgleda glamurozno.

Što se modne scene tiče, on je posljednjih godina visokopozicioniran!

Ujedno, zauzima značajno mjesto kod svih trendsetera. Takođe, pravilo da upadljiv nakit treba nositi samo sa klasičnim modelima više ne postoji: u tom smislu, manje nije više.Stoga, skrenite pažnju na sebe vještim kombinovanjem atraktivnog i krupnog nakita.

Iznenadićete se koliko zveckanje i veća količina šljokičavog, može da vam podigne raspoloženje.

Bonus video: