Žizel Bundšen postaje milijarderka

Poslovni poduhvati su Žizel u 2011. donijeli zaradu od 29 miliona
136 pregleda 0 komentar(a)
Žižel Budšen, Foto: Reuters
Žižel Budšen, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.01.2012. 21:15h

Zahvaljujući sve većoj prodaji njene kolekcije donjeg veša, Žizel Bundšen će uskoro postati prva milijarderka među manekenkama.

Linija veša, uveliko je popularna u Južnoj Americi, Portugalu, Japanu i Izraelu, ali se očekuje uspjeh i u drugim zemljama, piše Daily Mail.

Kolekciju premijerno je prikazala prošlog maja u Sao Paolu uz podršku brazilske kompanije Hope. Manekenka i majka, koja je tek zakoračila u 30. godine, na reviji je pokazala svoje modele različitih dizajna, od svijetlo-rozih pamučnih do crnih satenskih, sa raznim dodacima kao što su rese ili čipka.

Kolekcija od 40 kreacija, ispunila je sve butike Brazila, a modna industrija Hope, objavila je da je prodaja skočila za 40 odsto. Očekivanja po pitanju svjetskog tržišta su pozitivna, a samouvjereno se najavljuje da će kolekcija biti hit među kupcima.

Poslovni poduhvati su Žizel u 2011. donijeli zaradu od 29 miliona, pa je na dobrom putu da postane milijarderka.

Bar Rafaeli prati preduzetnički duhkoleginice i daje naznake da će postići slične uspjehe sa linijom muškog i ženskog donjeg rublja na tržištu Velike Britanije. Njena linija Under.me je u stilu klasičnog donjeg veša, a u prodaji će se naći od sljedećeg mjeseca i biće njen prvi izlet u svijet brendiranih proizvoda.

Australijski model Eli Mekferson, bila je prva koja se oprobala u dizajnerskom poslu, davne 1990. Njene kolekcije danas su dostupne u radnjama širom Evrope, Amerike i Australije, a trenutno pokušava da se probije i na tržište Kine.

Bonus video: