Za kraj ljeta i prve jesenje dane: Ovakve midi suknje su u trendu

Midi suknja - uvijek je dobar odgovor na pitanje „šta obući?“

6054 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Prelazno vrijeme zahtijeva pametna rješenja, a midi suknja je oličenje odjeće koja je upotrebljiva u raznim prilikama: idealna je za visoke i niske temperature, za slobodan dan ili radne sate, nosi se od jutra do mraka. Dodatno, ima ekstra ženstveni element u poređenju sa pantalonama i izgleda nešto formalnije za noćni provod.

Prednost suknje u odnosu na haljinu je što gornje djelove možete da mijenjate prema raspoloženju i prilici- majica, top, bluza ili košulja, u zavisnosti od temperature i zahtjeva dana koji je pred vama.

foto: MAX MARA

Midi suknje su svečano osvojile modu prije nekoliko sezona i od tada su dostupne u bezbroj verzija i u potpuno različitim stilovima - romantičnim cvjetovima, kariranim, sa naborima, od tvida, teksasa, sa tufnicama i tako dalje, piše Gloria. Naravno tu je i ove sezone sveprisutna pletenina.

foto: zara

Ove godine midi suknja od teksasa jedna je od najboljih kupovina koju možete da obavite, jer je to jedan od najvećih trendova sezone, a ujedno i vanvremenski i praktičan komad.

foto: H&M

S druge strane, elegantne midi suknje od tkanine sa kopčama obećavaju stizovan izgled tokom manje ili više hladnih dana.

U nastavku pogledajte 5 različitih, ali podjednako stilskih suknji i odaberite onu sa kojom ćete provesti jesen!

Bonus video: