KOMPANIJA MISSYU OBJAVILA KONKURS

Najljepša Crnogorka biće izabrana do ljeta

„Imaćemo dovoljno vremena za izbor finalistkinja i njihovu pripremu, s obzirom na to da će izbor za Mis Crne Gore biti održan krajem maja ili početkom juna“, tvrdi portparolka Nikolina Lončar
162 pregleda 1 komentar(a)
Nikolina Lončar, Foto: Facebook
Nikolina Lončar, Foto: Facebook
01.02.2019. 13:14h

Na zvaničnoj Facebook stranici MissYu agencije, koja je vlasnik licence za izbor najljepše Crnogorke, juče je objavljen poziv za sve zainteresovane djevojke koje žele da učestvuju na takmičenju za Miss Montenegro 2018. godine.

Kako je objašnjeno na stranici, razlika u prijavi nema u odnosu na prethodne godine, pa potencijalne takmičarke za mis Crne Gore treba da pošalju dvije fotografije (profil i cijelo tijelo) uz ime, prezime, broj godina, visinu, obrazovanje i talenat na email adresu  missmonte2012@yahoo.com.

Bivša mis Crne Gore i portparolka zvaničnog takmičenja Nikolina Lončar, za „Vijesti“ je podsjetila na potrebne uslove da bi djevojka učestvovala u trci za lentu i krunu.

„Djevojke moraju biti visoke između 175 i 185 centimetara, težina od 55 do 65 kilograma, ne smiju imati pirsinge ili tetovaže“, pojasnila je ona.

„Takođe, buduća mis Crne Gore ne smije imati djecu, biti udata (niti razvedena). Ne smije imati fotografije kompromitujućeg sadržaja, nage ili vulgarne slike, pa čak ni privatne i ne smije biti starija od 26 godina, a zbog propozicija takmičenja, najkasnije u februaru naredne godine mora biti punoljetna“, dodaje Lončar.

Ona je istakla i da joj djevojke često šalju prijave na Facebooku, te da je i to legitimna prijava, kao i da kandidatkinje često imaju dodatna pitanja.

„Imaćemo dovoljno vremena za izbor finalistkinja i njihovu pripremu, s obzirom na to da će izbor za Mis Crne Gore biti održan krajem maja ili početkom juna“, rekla je Lončar.