Šta nosi Keri Bredšou na snimanju nastavka serije Seks i grad?

Pored ostalih, Keri je nosila haljinu Brenda Forever 21 koji u ponudi drži haljine od po dvadesetak dolara, što je izazvalo različite komentare obožavateljki

4387 pregleda 1 komentar(a)
Keri Bredšou, Foto: Instagram
Keri Bredšou, Foto: Instagram

Kada se spomene ime lika Keri Bredšou, koju je u popularnoj televizijskoj seriji „Seks i grad“ glumila Sara Džesika Parker, prva asocijacija su dizajnerske cipele i drugi skupi brendovi odjeće koje je popularizovala među trendseterkama širom svijeta. Upravo zato neke obožavateljke su se iznenadile kada su vidjele nove fotografije sa snimanja nastavka serije koji se zove "And Just Like That" na ulicama Njujorka.

odjeća
foto: Instagram

Zahvaljujući oštrom oku vlasnice Instagram profila “And Just Like That Closet” koji pronalazi sve odjevne komade sa snimanja serije, otkriveno je da je Sara Džesika Parker nosila haljinu američkog brenda Forever 21. “Keri napokon nosi nešto što sebi mogu da priuštim”, s oduševljenjem je komentarisala jedna od obožavateljiki sa pomenutog profila na Instagramu. Forever 21 je brend odjeće koji je cjenovno prihvatljiviji širem krugu žena, a u ponudi drži haljine i po dvadesetak dolara. Maksi haljina bez rukava s ‘paisly’ uzorkom koju Keri ima na sebi stara je nekoliko sezona.

odjeća
foto: Instagram

“Nema šanse da je Keri Bredšou kupila haljinu iz Forever 21 u ‘second hand’ shopu, komentarisala je nezadovoljna obožavateljka serije na društvenim mrežama. Pogotovo jer ju je sparila sa sandalama-platformama ‘Lena Non Stop Disco’ koje su se prodavale po 400 dolara i sa četiri puta skupljom torbicom Guči x Balenciaga.

odjeća
foto: Instagram

”Keri u Forever 21, pa šta to radite sa serijom i njenim likom?” zapitala se još jedna poznavateljka "Seksa i grada".

Iako je Keri zaista poznata po nošenju skupocjenih odjevnih komada, ovo je nije prvi put da nosi nešto „jeftino“. Na špici kultne serije koja je s prikazivanjem započela 1998. godine imala je bijelu suknju od tila. Kostimografkinja Patricija Field priznala je da je koštala je svega pet dolara.

haljina
foto: Instagram

Druge kreacije u kojima se Keri pojavljuje u nastavku serije, uglavnom su naišle na odobravanje obožavateljki.

Rimejk kultne serije na HBO Maxu "And Just Like That..." imaće 10 epizoda, a za svaku će glumice dobiti platu od milion dolara.

Serija će pratiti prijateljstvo Keri, Mirande i Šarlot, pa je njihov ljubavni život u njihovim 50-ima. U novim epizodama neće biti legendarne Samante Džouns, koju je igrala Kim Katral.

Bonus video: