Sigurnim korakom u novu školsku godinu sa OPPOSITE obućom

Patike zbog kojih jedva čekamo povratak u školu! OPPOSITE na sniženju do 70%, plus dodatnih 20% popusta na drugi artikal

28197 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

Od povratka u drvene klupe osnovne škole, moderne teatre fakulteta do online nastave, budite adekvatno opremljeni i spremno dočekajte početak školske godine. Promijenite imidž i pokažite se u drugačijem izdanju od onog koje vaše društvo pamti. OPPOSITE ima sve što vam je potrebno od obuće, rančeva i torbi za svež početak. Budite odeveni da impresionirate tokom cijelog semestra ili školske godine. Okrenite novi školski list!

Opposite
foto: Opposite

Navikli smo da nam OPPOSITE uvijek donosi najnovije svjetske trendove po najpovoljnijim cijenama a ovaj put će nas iznenaditi sa fantastičnim izborom obuće i rančeva za osnovce, srednjoškolce, studente i sve koji se tako osjećaju : ) I sve to na senzacijonalnom sniženju do 70% na sve modele koji savršeni idu uz Back To School outfit. Kao da ovo sniženje već nije dovoljno velikodušno od OPPOSITE-a, već nude dodatno sniženje od 20% na drugi model koji kupujete! Ovakva akcija može samo da bude dodatna motivacija da sa novom obućom i rančevima krenete u nove izazove.

Opposite
foto: Opposite

Nova školska godina, nove knjige i sveske a svakako su tu i nove patike i rančevi za nove školske pobjede. Pored udobnosti koja se podrazumijeva, OPPOSITE patike prate najnovije fashion svijetske trendove a u ponudi su ženske i muške patike već od 9,99€. U OPPOSITE maloprodaji i online shop-u možete pronaći patike koje su lagane, sa platnom koje daje nozi prostor da diše po vrućini i napornim časovima za fizičko. Patike koje su izdržljive, lake za hod i neće vas iznevjeriti po kišnim i tmurnim jesenjim danima.

Fantastični ženski modeli platnenih i “kožnih” patika su idealni za kombinovanje uz sportski outfit, teksas ili ljetnje haljine. Moderne ženske patike sjajno ćete uklopiti uz svaki ležerni stil, bilo da ste krenuli na sport, piće sa drugaricama ili na predavanje u školi ili fakultetu a cijene sa sniženjem plus dodatnih 20% popsta na drugi proizvod će vas ohrabriti da uzmete i više od jednog para trendy street style obuće. Posebno izdvajamo omiljene Oxford cipele,od eko kože, jake i savršene za jesen.

Muške patike danas su nezaobilazan dio garderobe svakog muškarca. OPPOSITE muški modeli zadovoljiće dizajnom, kvalitetom i cijenom sve ljubitelje patika.

Najpopularniji modeli patika su na sniženju do 70% plus dodatnih 20% popusta na kupovinu drugog artikla sa nižom cijenom, a kako bi svaki odlazak u školu ili fakultet bio sa stilom, tu su fantastični OPPOSITE rančevi koji izgledaju modern, nisu teški za nošenje a opet imaju dovoljno mjesta za knjige i sve što vam je potrebno.

Back to School sniženje svakako će obradovati sve koji vode računa o porodičnom budžetu a lijepa vijest je da se sniženje odnosi na cjelokupan asortiman torbi i rančeva za sve uzraste I ukuse. Samo izbor dečije obuće sadrži preko 100 modela i boja, a u ponudi od preko 3.000 različitih proizvoda obuće i torbi vjerujemo da ćete sigurno naći ono čime ćete biti oduševljeni, jer sa popustom do 70% a uz dodatnih 20% na drugi artikal sa nižom cijenom, broj kombinacija je prevelik. A u ponudi kompletnog OPPPOSITE asortimana možete pronaći papuče, sandale, espadrile, baletanke, salonke, platnene patike i torbe a sve to najrazličitijeg dizajna i dezena.

Od skoro OPPOSITE je dostupan u cijeloj Crnoj Gori putem najboljeg online shop-a www.opposite-fashion.me a za sada OPPOSITE maloprodaje možete pronaći u Podgorici, ulica Slobode 11, u Nikšiću – TC Nikšić, u Budvi – Stari Grad, u Bijelom Polju – 3.januara 1 i u Kolašinu u pješačkoj zoni a uskoro i u svim gradovima u Crnoj Gori (zainteresovani zakupodavci 50 – 200m2 ponude mogu slati na retail@opposite-fashion.com )

Za sve porudžbine i informacije možete da kontaktirate Call centar 📞068 40 07 61 svim danima od 8 do 21h.

Naručite na https://opposite-fashion.me/ i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama. A da biste uvek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite.mne/ & https://www.facebook.com/Opposite-Montenegro-311586112509043