Petak i subotu rezervišite za Alma Ras Bazar

30% na kompletan asortiman, bez izuzetka

11779 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alma Ras
Foto: Alma Ras

Pored fantastičnih cijena i sezonama prilagođenih potreba Alma Ras kupaca kreiran je i jedinstven projekat nazvan Bazari. U pitanju je odlična pogodnost gdje sve kupce očekuje sniženje od 30% na kompletan asortiman, bez izuzetka. Karakteristika Bazara jeste da traje samo dva dana i u određenoj poslovnici. Dani rezervisani za Podgoricu su 19. i 20. novembar u Alma Ras butiku na adresi Slobode 64.

Ne propustite jedinstvenu priliku kupovine po nižim cijenama!

Dame će obradovati raznovrsna ponuda, od jednostavnih Basic modela pa do onih koje će ih učiniti senzualnijim i poželjnijim. Muškarce, koji uvijek traže više i bolje, očekuje donji veš i spavaći program koji će upotpuniti njihov životni stil, status i karakter. Nisu zaboravljeni ni najmlađi za koje je pripremljen šarolik asortiman donjeg veša i pidžamica od visokokvalitetnog materijala pamuka.

Dočekajte spremno hladnija jutra i noći u udobnim toplim tkaninama koje će zagrijati vaše tijelo i osigurati mu potreban odmor. U modelima ovih brendova zasigurno ćete svojoj koži priuštiti najbolji i najugodniji dodir.

Da biste na vrijeme bili informisani o određenim pogodnostima i novitetima, brendove Alma Ras i Manners možete pratiti na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners i kod njihovog poslovnog partnera Mil Pop.