Ambiciozna i sigurna u sebe, pa očekuje dobre rezultate

Anđela Vukadinović, koja iza sebe ima nekoliko uspješnih predstavljanja na takmičenjima u ljepoti, učestvovaće na izboru Miss Model of the World, koji se održava u Dubaiju

10629 pregleda 15 komentar(a)
Anđela Vukadinović, Foto: Privatna arhiva
Anđela Vukadinović, Foto: Privatna arhiva

Druga pratilja na zvaničnom izboru za mis Crne Gore 2018, dvadesetjednogodišnja Anđela Vukadinović iz Kotora, početkom sljedeće godine učestvovaće na svjetskom takmičenju u ljepoti Miss Model of the World.

Studentkinja Fakulteta za medije i komunikacije, u slobodno vrijeme se bavi dizajniranjem odjeće i modelingom, a sebe opisuje kao nekoga ko je “spreman da uložio veliki trud kako bi ostvario svoje ciljeve koji su sve realniji”.

U razgovoru za “Vijesti”, Vukadinovićeva koja je 2018. godine na izboru za najljepšu Crnogorku osvojila i lente za mis fotogeničnosti i mis interneta, ispričala je više o takmičenju na kojem će predstavljati Crnu Goru.

”Takmičenje Miss Model of the World se održava od 3. januara do 1. februara u Dubaiju. Učestvovaće djevojke iz 40 država. To je jedan od najvećih izbora za modele u svijetu, veoma je ozbiljno takmičenje i biće jaka konkurencija”, tvrdi ona, a potom otkriva i kako je došlo do njenog odlaska na taj izbor.

”Do mog učešća je došlo tako što sam izabrana među mnogim djevojkama iz Crne Gore koje su bile u opticaju. Izabrali su mene jer su smatrali da posjedujem sve kvalitete koji su potrebni za izbor. Pored ljepote, potrebno je imati talente, pravilan hod kao i potrebno ponašanje na sceni”, istakla je manekenka.

Kako kaže, u Dubai će stići 3. januara, a ostaće do početka februara.

Vukadinović
Vukadinovićfoto: Zoan Photography

”Biće veoma naporno zato što ćemo svakog dana imati razne obaveze, od fotoshootinga, uvježbavanje talenta koji ćemo predstaviti tokom finalne večeri, do raznih revija koje ćemo imati”, opisuje Vukadinovićeva.

”Pripreme su počele i spremam sve što se na izboru traži. Ostalo je da predstavim sebe i svoju zemlju u najboljem svijetlu baš kako se od mene očekuje”, dodala je ona, a zatim otkrila i kakva su njena očekivanja.

”Velika. Očekujem najbolje rezultate jer sam mnogo ambiciozna i sigurna u sebe. Znam da ću sve od sebe dati da se predstavim u najboljem svijetlu”, obećava ona.

Vukadinović
Vukadinovićfoto: Privatna arhiva

Ovo nije prvo takmičenje za nju, koja je osim na izboru za mis Crne Gore, gdje je nagrađena sa tri lente, učestvovala i na drugim takmičenjima u ljepoti.

”Na izboru za mis Crne Gore, 2018. sam proglašena za drugu pratilju, mis fotogeničnosti i mis interneta, a sljedeće godine na izboru za Miss Seven Continents sam ušla u Top pet i osvojila titulu mis šarma”, pohvalila se ona.

”A ove godine, na takmičenju Look Of the Year u San Remu sam ušla u top deset”, istakla je. Ona radi i kao model, pa je izdvojila neke od značajnijih projekata.

”Imala sam dosta modnih angažmana. Ovog ljeta sam bila zaštitno lice Nikki Beacha u Crnoj Gori, radila sam dosta modnih editorijala sa našim modnim kreatorima, među kojima su Lidija Burić i Eden Atelier. Radila sam i reklame za Porto Montenegro Yacht club”, nabraja sagovornica “Vijesti”.

”Na reviji manifestacije International Fashion Festival Porto Montenegro sam imala čast da zatvorim reviju kreatora čije modele nose mnoga poznata, svjetska lica - Rami Kadi, kao i Šejka Hend Al Kasami”, ispričala je manekenka.

I

Bonus video: