Milmedika Budva - 30 godina sa vama

U Poliklinici Milmedika Budva tim ljekara kombinuje decenijsko iskustvo u opštoj praksi sa stručnostima i bogatim znanjem iz drugih oblasti medicine

39998 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Milmedika
Foto: Poliklinika Milmedika

Trideset godina tradicije, iskustva i profesionalizma, sa više od 100 hiljada registrovanih pacijenata, predstavljaju najbolji dokaz nivoa kvaliteta zdravstvene zaštite i medicinskih usluga PZU Milmedika – kako u centralnom dijelu Crne Gore, tako i na našoj primorskoj obali, gdje su tokom svake godine hiljade turista i crnogorskih državljana u potrazi za brzom, efikasnom i profesionalnom medicinskom njegom.

Poliklinika Milmedika Budva raspolaže registrovanim službama:

  • odjeljenjem opšte medicine
  • pedijatrijskom ordinacijom
  • internom medicinom sa savremeno opremljenim kabinetom za ultrazvučnu dijagnostiku
  • biohemijskom i mikrobiološkom laboratorijom
  • dnevnom bolnicom, u kojoj se zbrinjavaju pacijenti kojima je neophodna intravenska infuzija.

U pedijatrijskoj i ambulanti opšte medicine, Milmedika je posebno prilagođena zbrinjavanju pacijenata sa tzv “ljetnjom patologijom“, koja obuhvata pojave poput: toplotnog udara, povišene tjelesne temperature, opekotina i posjekotina na koži, respiratornih infekcija, upale uha, crijevne i urinarne infekcije, intoksikacije, ubodnih rana tokom plivanja i aktivnosti na plaži i djelovima naše obale.

U Poliklinici Milmedika Budva tim ljekara kombinuje decenijsko iskustvo u opštoj praksi sa stručnostima i bogatim znanjem iz drugih oblasti medicine. Pored opšte patologije, ljekari su takođe specijalisti u oblastima pedijatrije, pulmologije, kardiologije, interne medicine, hirurgije, urologije, endokrinologije, nefrologije, ortopedije i ORL.

Brzu i pouzdanu dijagnostiku omogućava Centralna biohemijska i mikrobiološka laboratorija, u kojoj se mogu obaviti analize poput: hematoloških i biohemijskih nalaza, tumor markera, nalaza hormona, uzorkovanja stolice, urina i brojnih drugih analiza .

U okviru poliklinike na raspolaganju je i Laboratorijski punkt u Tivtu, što pacijentima pruža značajnu dodatnu pogodnost, posebno tokom ljetnjih mjeseci kada postoji povećan intenzitet saobraćajnih gužvi. Laboratorijski punkt omogućava pacijentima jednostavnije kompletiranje laboratorijskih analiza, pružajući im mogućnost da uzorkovanje materijala obave direktno u Tivtu.

Milmedika Budva raspolaže i patronažnim vozilom za potrebe transporta pacijenata, kućnih posjeta kao i medicinskog obezbeđivanja skupova.

Milmedika promo
foto: Poliklinika Milmedika

U cilju pružanja sveobuhvatne medicinske njege zdravstveni sistem Milmedika, pored Poliklinike Milmedika Budva, obuhvata i Polikliniku Milmedika Nikšić i Milmedika Podgorica. Ove ustanove igraju esencijalnu ulogu u pružanju zdravstvene njege pacijentima sa kompleksnijom patologijom, i pacijenti su u iste upućeni radi obavljanja operacija u opštoj anesteziji, kao i za specijalizovane procedure poput gastroskopije, kolonoskopije, ginekoloških i oftalmoloških pregleda, kao i rendgen dijagnostike.

Poliklinika Milmedika Budva je otvorena za sve pacijente svakim radnim danom i vikendom od 08h do 20h.

Zakazivanje pregleda vrši se na broj 19899.

Nalazi se u ulici Rakita 5, Budva (Jadranski Bulevar BB pored benziske pumpe)

www.milmedika.com

www.poliklinikamilmedika.com

30 godina brige o vašem zdravlju, Poliklinika Milmedika!