Milmedika - oftalmološke usluge za sve pacijente

U oftalmološkoj ambulanti Poliklinike Milmedika moguće je obaviti i kompletan preoperativni pregled za operaciju katarakte i drugih zahvata na prednjem i zadnjem segmentu oka

28493 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Milmedika
Foto: Poliklinika Milmedika

Vođeni željom i vizijom za pružanjem sveobuhvatne oftalmološke zaštite i njege, u avgustu 2022. godine u Poliklinici Milmedika u Nikšiću je otpočela sa radom savremena oftalmološka ambulanta.

U modernom, komfornom ambijentu naše Poliklinike pacijentima su na raspolaganju usluge kompletnog oftalmološkog pregleda: od provjere dioptrije do dijagnostike gotovo svih očnih bolesti, pri čemu je posebna pažnja posvećena dijagnostici i praćenju oboljenja poput glaukoma, senilne degeneracije žute mrlje i dijabetesne retinopatije.

Naša oftalmološka ambulanta opremljena je dijagnostičkim aparatima posljednje generacije vodećeg proizvođača “Zeiss”, od kojih posebno želimo izdvojiti savremeni aparat za optičku koherentnu tomografiju (OCT), koji omogućava preciznu dijagnostiku najkompleksnijih oboljenja zadnjeg segmenta oka.

U oftalmološkoj ambulanti Poliklinike Milmedika moguće je obaviti i kompletan preoperativni pregled za operaciju katarakte i drugih zahvata na prednjem i zadnjem segmentu oka. Posebno želimo istaći da je u našoj ustanovi moguće izvesti i operacije iz domena okuloplastične hirurgije kao i primjene antiVEGF terapije.

Milmedika promo
foto: Poliklinika Milmedika

U skladu sa tridesetogodišnjom tradicijom i principima rada Poliklinike Milmedika, u našoj ustanovi ništa manje pažnje nije posvećeno i oftalmološkoj zaštiti djece. U oftalmološkoj ambulanti izvode se sistematski pregledi djece pred polazak u školu, dioptrijski pregledi kod djece i mladih osoba, strabološki pregledi – a sa posebnim zadovoljstvom možemo istaći i mogućnost obavljanja pregleda i kontrole prevremeno rođene djece u cilju otkrivanja retinopatije prematuriteta.

Milmedika promo
foto: Poliklinika Milmedika

Kompletnu oftalmološku zaštitu i njegu u Poliklinici Milmedika možete ostvariti i posredstvom privatnog zdravstvenog osiguranja.

Naš stručni tim čine:

Dr Jovan Milić, specijalista oftalmologije i oftalmohirurg

Dr Milena Popović, specijalista oftalmologije i dječiji oftalmolog

Dr Željka Ašanin, specijalista oftalmologije

Dr Nikola Cvijović, okuloplastični hirurg

Svoj termin pregleda možete zakazati putem brojeva telefona:

+382 67 287 610

+382 40 229 669

Poliklinika Milmedika Nikšić se nalazi u ulici Danila Bojovića bb.

www.poliklinikamilmedika.com

30 godina brige o vašem zdravlju, Poliklinika Milmedika!

Milmedika promo
foto: Poliklinika Milmedika