Tadić: Lako smo primali golove, tako ne može da se pobijedi

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras na stadionu 974 u Dohi od selekcije Švajcarske sa 3:2, u utakmici posljednjeg trećeg kola grupe G na Svjetskom prvenstvu

5393 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je večeras da su selekciju koštali lako primljeni golovi protiv Švajcarske, kao i da je osam primljenih pogodaka na Svetskom prvenstvu odgovornost cijelog tima.

"Mnogo smo lako primali golove, bukvalno nam je svaka utakmica kao 'rolerkoster', tako jednostavno ne možeš da pobijediš utakmicu, tako da teško je sada pričati o svemu", rekao je Tadić za RTS.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras na stadionu 974 u Dohi od selekcije Švajcarske sa 3:2, u utakmici posljednjeg trećeg kola grupe G na Svjetskom prvenstvu.

U isto vrijeme Kamerun je pobijedio Brazil sa 1:0. Prvo mjesto u grupi pripalo je Brazilu sa šest bodova, Švajcarska je sa istim učinkom i slabijom gol-razlikom završila na drugom mjestu, Kamerun je treći sa četiri, a Srbija posljednja sa bodom.

Tadić je dodao da su u prvom poluvremenu kod vođstva 2:1 imali kontrolu nad utakmicom.

"Danas smo imali sve pod kontrolom 2:1 i onda smo primili gol za 2:2 i 2:3, ne smiju da se dešavaju te stvari ako hoćemo da prođemo dalje. U tri utakmice smo primili osam golova, to je odgovornost čitavog tima, od napada do odbrane", zaključio je Tadić.

Bonus video: