LIVE BLOG Pogledajte majstoriju Hakšabanovića i gol Šćekića za pobjedu Partizana

Pratite ljetnji prelazni rok na portalu Vijesti
12704 pregleda 0 komentar(a)
Dani Sebaljos, Foto: Twitter.com/Arsenal
Dani Sebaljos, Foto: Twitter.com/Arsenal
Ažurirano: 25.07.2019. 22:16h

Dobro došli u Live blog gdje ćemo vas redovno obavještavati o dešavanjima na fudbalskoj pijaci.

Sada je i zvanično - Boka juniors je kratkim, zanimljivim videom predstavila Danijelea de Rosija.
Još jedan crnogorski reprezentativac je pogodio večeras - nakon Aleksandra Šćekića, u strijelce se upisao i Sead Hakšabanović, koji je majstorijom donio prednost 2:0 Norčepingu protiv Lijepaje.
Nije transfer, ali je bitno za ljubitelje fudbala u Crnoj Gori - reprezentativac Aleksandar Šćekić je u 62. minutu dao gol za pobjedu Partizana (1:0) na gostovanju velškom Konahs keju.
Žoao Miranda ide iz Intera, ali ostaje na platnom spisku Suning grupe, jer će potpisati za kineski Đangsu.
Iskusnog, 34-godišnjeg Brazilca želio je i Monako, ali je presudilo što su Kinezi ponudili pet miliona eura po sezoni.
Barselona je prošlog ljeta bukvalno otela Malkoma Romi, iako je brazilski krilni igrač već bio na aerodromu u Bordou i trebalo da se ukrca na let za Vječni grad.
Ali, za godinu u Kataloniji nikoga nije ubijedio da je igrač za "blaugranu", koja bi, po navodima brazilskog ogranka portala Goal, mogla da ga proda Borusiji Dortmund za 42 miliona eura.
Mateo Genduzi je ubijedio Vilijama Salibu da dođe u Arsenal. I to kada su se sreli u zabavnom parku u Parizu?! Ko ne vjeruje, nega pogleda izjavu novog štopera "tobdžija".
Milan hoće da se otarasi Lukasa Biglije, koji nije oduševio za dvije sezone otkada je stigao iz Lacija.
"Rosoneri" su htjeli da ga daju Fiorentini uz novac za Žordana Veretua, ali je Francuz izabrao Romu. Izgleda, ipak, da Argentinac ostaje u Seriji A, jer se za njega interesuje Đenova.
Priča nevezana za transfere, ali nas je dobro nasmijala - Karlos Valderama je "ispeglao" loknice. Pogledajte kako sada izgleda legenda kolumbijskog fudbala.
Agenti Nikole Pepea su jutros demantovali navode da se sjajni ofanzivac Lila dogovorio sa Mančester junajtedom, a već popodne su viđeni u Napulju, gdje su došli na završne pregovore.
I sudeći po informacijama pouzdanog novinara sa Apenina, Alfreda Pedule, 24-godišnji igrač iz Obale Slonovače stiže u Napoli, koji će za njega platiti 55 miliona eura i u Lil postati Adama Unu.
Arsenal je kompletirao het-trik pojačanja. Nakon Danija Sebaljosa, koji je stigao na pozajmicu, "tobdžije" su dogovorile i transfere o kojima se dugo pričalo - potvrđen je dolazak štopera Vilijama Salibe, koji će na sezonu biti pozajmljen svom dosadašnjem klubu, Sent Etjenu, a utanačen je i dolazak beka Seltika, Kjerana Tirnija.
Roma nije htjela da produži ugovor svom "sinu", što je iskoristio sportski direktor Boka juniorsa Nikola Burdiso i nekadašnjeg saigrača Danijelea de Rosija doveo u Buenos Ajres.
A kakav je doček priređen ikoni "vučice" najbolje pokazuje video snimak sa aerodroma.
Za Rađu Naingolana nema budućnosti u Interu, ali su mu opcije za nastavak karijere sužene, jer mu je supruga bolesna i mora da ostane u Italiji.
Zbog toge ne dolaze u obzir ponude iz Kine, a osim Kaljarija, u kojem je počeo odiseju na Čizmi, sada se za njega interesuje i Sampdorija. Adut će joj biti Euzebio di Franćesko, sa kojim je Nindža odlično sarađivao u Romi.
Blistao je na Evropskom prvenstvu za mlade, opet osvojio titulu sa Španijom, ali to nije bilo dovoljno da ostane u Realu.
Dani Sebaljos je imao mnogo ponuda, ali je odlučio da se pridruži sunarodniku Unaiju Emeriju u Arsenalu, gdje će narednu sezonu provesti na pozajmici.
Dosadašnji fudbaler Partizana Mark Valijente potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Sportingom iz Hihona.Kako se navodi na sajtu španskog kluba, Valijente je potpisao dvogodišnji ugovor, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

Mančester junajted se po svemu sudeći sprema za život nakon Pola Pogbe.

Predstavnici veziste Lacija Sergeja Milinkovića Savića su u Engleskoj radi pregovora sa "crvenim đavolima", piše Gazeta delo sport.

Junajted je spreman da plati oko 80 miliona eura za srpskog reprezentativca, ukoluko Pogba napusti Old Traford.

Pol Pogba
Pol Pogba autor: Reuters
Džordan Aju je novi fudbaler Kristal Palasa.
Reprezentativac Gane je sa londonskim klubom potpisao trogodišnji ugovor.
On je za Palas nastupao i prošle sezone na jednogodišnjoj pozajmici.

Juventus namjerava da proda četiri igrača kako bi "ispeglao finansije" pred novu sezonu.

Klub je potrošio mnogo u ovom transfer roku - u klub su stigli Matijas de Liht, Krisitjan Romero, Luka Pelegrini i Merih Demiral.

Očekuje se da će klub sigurno napustiti Matia Perin, Moiz Kin, Semi Kedira i Blez Matuidi.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop odbacio je mogućnost povratka Filipa Kutinja.

"Volim Filipa, mislim da je fantastičan fudbaler, ali to bi bilo veoma skupo pojačanje i ova godina jednostavno nije za to.

Jednostavno nije moguće. On svaku ekipu čini boljom, uključujući i nas, ali se zaista nadam da će pronaći sreću u Barseloni", rekao je Klop.

Totenhem je kontaktirao Juventus u vezi sa transferom Paula Dibale, piše londonski Standard.

Juve procjenjuje Argentinca na oko 90 miliona eura, što bi, ukoliko dođe do transfera, bio rekord za engleski klub.

Dibala
Dibala autor: Reuters

Everton će pokušati da "ukrade" Vilfreda Zahu od Arsenala.

Engleski mediji pišu da je napadač Obale slonovače glavna meta plavih iz Liverpula i da su spremni da Palasu pošalju početnu ponudu od preko 60 miliona eura.

Bonus video: