Vukčević: Odlučio je Jovetićev ulazak, na pobjedu u Luksemburgu

"Konačno da izađemo srećni sa stadiona, nakon dugo vremena smo pobijedili u takmičarskoj utakmici. Pobjeda je zaslužena, od prvog minuta smo kontrolisali utakmicu", rekao je vezista Levantea

13276 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Vukčević, Foto: Savo Prelević
Nikola Vukčević, Foto: Savo Prelević

Nikola Vukčević je bio veoma samokritičan u trenucima krize našeg nacionalnog tima u prošlom takmičarskom ciklusu, koji je završen sa mršava tri boda iz osam mečeva.

Kao da mu je pao kamen sa srca nakon pobjede na Kipru.

"Konačno da izađemo srećni sa stadiona, nakon dugo vremena smo pobijedili u takmičarskoj utakmici. Pobjeda je zaslužena, od prvog minuta smo kontrolisali utakmicu", rekao je vezista Levantea.

I pored dominacije Crne Gore, odlučila je klasa Jovetića.

"Ulazak Stevana Jovetića na teren je bio odlučujući. Opet je tu sa nama i pokazao je koliko znači za reprezentaciju. Iz svog iskustva mogu da kažem da kada imam njega ispred sebe, dobijem samopouzdanje. Ako nemam kome da proslijedim loptu, tražim njega.... Nadam se da je vrijeme povreda iza njega i da će mnogo više vremena provoditi sa nama. Sa njim i Savićem, potpuno smo drugačiji tim ", kazao je Vukčević.

Koliko će nakon ove pobjede biti lakše da se igra u Luksemburgu?

"Pobjeda nam je podigla samopouzdanje i biće mnogo lakše da se igra. Ovo više nisu prijateljske utakmice, ovdje se igra za bodove. Idemo da nastavimo, biće teško, ali mi smo, kao što sam rekao i ranije, pod imperativom i u svaku utakmicu idemo na pobjedu", kazao je Vukčević.

Bonus video: