Odjeci derbija - Milinković: Mogli smo da riješimo u prvom dijelu; Mulalić: Imamo karakter i hemiju

Budućnost i Dečić igrali su 2:2, a domaćin je nakon 16 minuta vodio 2:0

12435 pregleda 146 reakcija 7 komentar(a)
Ćuković postiže vodeći gol za Budućnost, Foto: Luka Zeković
Ćuković postiže vodeći gol za Budućnost, Foto: Luka Zeković

Trener Budućnosti Mladen Milinković kazao je da je njegov tim mogao da riješi derbi 10. kola CFL u prvom poluvremenu, dok je Edis Mulalić čestitao svojim igračima na bodu protiv "najboljeg tima u Crnoj Gori".

Budućnost i Dečić igrali su 2:2, a domaćin je nakon 16 minuta vodio 2:0.

"Mislim da smo utakmicu mogli da riješimo u prvom poluvremenu, da je bilo 3:1 ili 4:1 bilo bi gotovo, a imali smo šanse za to. Čestitke igračima Dečića koji nisu poklekli, čestitke i mojim igračima. Očito mi nismo ista ekipa bez Božovića, Ivanovića i Grbića, oni prave razliku. Momci koji su igrali dali su sve od sebe, ali u drugom poluvremenu nismo kreirali mnogo toga, a samim tim nismo mogli ni da pobijedimo", rekao je Milinković.

Dečić je neporažen nakon 10 kola, u prvom dijelu sezone je pobijedio Budućnost 2:0.

"Nismo ni počeli ovu utakmicu, a već je bilo 2:0. Međutim, vjerujemo u ono što radimo, imamo tu hemiju, ništa nas nije pokolebalo. Vratio nas je Camaj, a na poluvremenu smo se dogovorili da idemo dalje, jer nemamo šta da izgubimo - ionako gubimo. Nismo se povukli, izjednačili smo, možda smo mogli da damo i treći gola. Ipak, zadovoljni smo, osvojili smo bod protiv najboljeg tima u zemlji. Momci su pokazali karakter, samo tako smo i mogli da dođemo do 2:2", kazao je Mulalić.

Dečić je hit prvenstva...

"Nastavljamo da radimo, da se borimo u ovoj zanimljivoj i izjednačenoj ligi. Ja sam realan, znam gdje pripadamo, ali rado ću prihvatiti ove rezultate. Mi smo mali, iza Budućnosti stoje armija navijača, grad, država... Čestitke mojim igračima, koji se hrabro bore u svakoj utakmici, a i čelnicima kluba na svemu što rade i kakav su nam ambijent za rad stvorili", naglasio je Mulalić.

Bonus video: