Čudna reakcija trenera Dečića, Mulalić: Glumim li ja majmuna...

"Nekada imam osjećaj kao da smo dvije različite utakmice gledali. Znači, trebalo je da pobijedimo jer smo bili bolji. Ali, jedan bod je jedan bod, Sutjeska je velika. Nije nas pobijedila ove sezone, znači nismo ni mi loši", kazao je trener Tuzana

17351 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Sutjeska i Dečić su remizirali u Nikšiću - domaćin je do boda stigao golom Boža Markovića u 94. minutu.

Tuzani su kasnije imali zicer u kontranapadu za trijumf, ali su morali da se pomire sa devetim remijem u sezoni u kojoj imaju i šest pobjeda u 15 kola.

Sutjeska je preživjela, zato je i zadovoljan trener Miljan Radović.

"S obzirom na to da smo veoma loše ušli u meč, da smo morali da jurimo minus protiv odlične ekipe kakva je Dečić, moram da budem zadovoljan. Iako Sutjeska nikada ne može da bude zadovoljna remijem", rekao je Radović i dodao:

"Imali smo inicijativu, ali daleko je to bilo od onoga što želimo. Moramo da nastavimo da radimo, ima mnogo posla... Na kraju mislim da je i rezultat realan", istakao je Radović.

Njegov kolega iz Dečića Edis Mulalić nije bio saglasan:

"Vjerujem da smo zaslužili da pobijedimo. Ja glumim majmuna iz nedjelje u nedjelju, dajem korektne izjave, dođe moj kolega i kaže: "nije ovo ništa, ovo je pravedno". Nekada imam osjećaj kao da smo dvije različite utakmice gledali. Znači, trebalo je da pobijedimo jer smo bili bolji. Ali, jedan bod je jedan bod, Sutjeska je velika. Nije nas pobijedila ove sezone, znači nismo ni mi loši", rekao je Mulalić.

Bonus video: