Zeta krenula trijumfalno sa Dostanićem: Tinejdžer srušio Jezero uz buru u finišu i veliku sudijsku pomoć

Meč je obilježila i velika bura pet minuta prije kraja, kada su fudbaleri Jezera izveli indirektan udarac sa petrca, u velikoj gužvi pred golom jedan igrač Zete rukom je odbranio udarac, ali se pištaljka sudije Predraga Radovanovića nije čula

2371 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Zeta je, sa novim trenerom Ratkom Dostanićem, odmah na startu druge polusezone najavila pohod na Evropu - Golubovčani su na otvaranju proljeća savladali Jezero sa 1:0 i preskočili Podgoricu na 4. mjestu.

Meč je igran na kampu FSCG u Podgorici, gdje su fudbaleri Jezera bili nominalni domaćini.

Presudio je tinejdžer - 19-godišnji Mijat Lambulić pogodio je u 64. minutu, samo šest minuta pošto je ušao u igru. Centrirao mu je bek Aleksandar Milić.

Meč je obilježila i velika bura pet minuta prije kraja, kada su fudbaleri Jezera izveli indirektan udarac sa petrca, u velikoj gužvi pred golom jedan igrač Zete rukom je odbranio udarac (sumnjivo je i da li je lopta prešla gol-liniju), ali se pištaljka sudije Predraga Radovanovića nije čula.

Radovanović je, takođe, prilikom dosuđivanja indirektnog udarca propustio da isključi golmana Zete Petra Radulovića, koji je namjestio loptu na peterac, iako ona prethodno nije napustila granice igrališta, a potom je uhvatio u ruke kada se igrač Jezera spremao da je pošalje u mrežu.

U velikim protestima dva igrača Jezera dobila su žute kartone.

Jezero je sada u zoni baraža, jer ga je pretekao Rudar.

Jezero - Zeta glava
foto: FSCG

Bonus video: