Murinjo: Kako se ovo dogodilo? Dobro pitanje...

"Ako zaboravimo posljednjih 10 minuta produžetaka, u ostalih 105 je postojala jedna ekipa koja je dala sve dala na terenu", rekao je Portugalac

9434 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Totenhem je završio nastup u Ligi Evrope, šokantno je izgubio u Zagrebu, pa Žoze Murinjo nije krio da je razočaran igrom svoje ekipe:

"Kako se to dogodilo? Dobro pitanje. Ako zaboravimo posljednjih 10 minuta produžetaka, u ostalih 105 je postojala jedna ekipa koja je dala sve dala na terenu. Znoj, krv, pa čak i suze radosnice. Dinamo je bio skroman, posvećen i mogu samo da mu čestitam. To sam i uradio", rekao je Murinjo i dodao:

"A moj tim, ponoviću - moj tim..., činilo mi se da ne igra neku važnu utakmicu. Ako nikome od njih nije važno, meni jeste. Za mene je svaka utakmica važna, a takođe i za svakog navijača Totenhema. Za ovakve mečeve moraš da ima stav, mi ga nismo imali i zato sam veoma tužan. Nismo poštovali svoj rad. Sad mi ne trebaju riječi drugih da bih znao šta je bilo. Ne želim da kažem više od onoga što sam rekao, mogu samo da se izvinim navijačima, nadam se i da momci misle isto", istakao je Portugalac.

Bonus video: