"Dinamu je trener u zatvoru, a bolje je vođen od Totenhema": Englezi se rugaju Murinju

"Ovako igrati s napadačima kakve mi imamo je kao da imam Porše u garaži, ali vozi ga samo moja baba kad ide na plac", napisao je jedan navijač

12416 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Englezi se rugaju Žozeu Murinju, čiji je Totenhem večeras ponižen u Zagrebu, gdje mu ni pobjeda od 2:0 protiv Dinama u prvom meču nije bila dovoljna za plasman u četvrtfinale Lige Evrope.

"Dinamo izgleda bolje vođen od Totenhema, a trener mu je u zatvoru", napisao je na Tviteru poznati novinar Džejms Dikens, navijač Sparsa.

Trener Dinama Zoran Mamić i njegov brat Zdravko, dugogodišnja alfa i omega kluba, u utorak su pravosnažno osuđeni na zatvorske kazne zbog izvlačenja 15 miliona eura iz kluba.

No, za engleske ljubitelje fudbala - fokus nisu braća Mamić, već Murinjo.

"Kao navijač Totenhema mogu samo da se smijem. Nadam se da sad imamo dovoljno razloga da se riješimo Murinja. Doslovno je smiješno kako taj tip može biti drugi najplaćeniji trener Premier lige", napisao je jedan navijač.

"Spursi su pod Murinjom tako jadna ekipa. Ovako igrati s napadačima kakve mi imamo je kao da imam Porše u garaži, ali vozi ga samo moja baba kad ide na plac", napisao je drugi.

"Ili je Murinjova taktika pogrešna, ili ne može da motiviše svoje igrače da sprovedu njegovu taktiku u djelo. Šta god od toga bilo, to je grozan, ružan fudbal. Vrijeme je da ode", još jedan je od komentara.

Bonus video: