Letonci vjeruju u pobjedu protiv Crne Gore

Utakmica Letonija - Crna Gora igra se u srijedu od 20 i 45 u Rigi, na stadionu Skonta, čiji je teren u veoma lošem stanju

6306 pregleda 0 komentar(a)
Kazakevičs, Foto: LFF
Kazakevičs, Foto: LFF

Letonija prihvata da je Crna Gora favorit u Rigi na startu kvalifikacija za Mundijal, ali vjeruje da će na terenu biti drugačije.

Cilj baltičke selekcije u grupi G, u kojoj su i Holandija, Turska, Norveška i Gibraltar, da osvoji četvrto mjesto, kazao je selektor Dainis Kazakevič.

"Mi se pripremamo meč po meč, u zahtjevnoj grupi u kojoj samo protiv Gibraltara možemo da kažemo da smo favoriti. Čelnici fudbalske asocijacije su postavili taj cilj - da budemo četvrti, koji je i logičan, jer smo peta selekcija po rangu. Neće biti lako da ga ispunimo, ali možemo, nije nemoguće", rekao je Kazakevič.

"Biće izazov da pobijedimo Crnu Goru, a to je naš cilj i igraćemo tako. Svjesni smo, sa druge strane, da je kvalitet protivnika visok - i pojedinačni i timski, ali pokušaćemo da ostvarimo ono što želimo".

Utakmica Letonija - Crna Gora igra se u srijedu od 20 i 45 u Rigi, na stadionu Skonta, čiji je teren u veoma lošem stanju.

Bonus video: