Prve reakcije iz Madrida - Tuhel: Nismo im dali ništa; Marselo: Borićemo se do kraja

Real - Čelsi 1:1

9495 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Real i Čelsi igrali su 1:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Zadovoljni mogu da budu i jedni i drugi - Čelsi, jer ima dobar rezultat pred revanš, Real, zato što je izbjegao "nokaut" u prvih pola sata, kada su gosti poveli, imali zicer i potpunu dominaciju.

"Bili smo razočarani na poluvremenu, morali smo da vodimo. Nismo im dali ništa, izjednačili su iz prekida. Drugo poluvrijeme je bilo drugačije, bila je taktička borba, vidjelo se da smo malo i umorni. Prihvatamo ovih 1:1, imamo malo vremena da se spremimo i odmorimo za drugi meč, ali tako je kako je", kazao je Tomas Tuhel, trener Čelsija.

"Počeli smo veoma dobro, mogli smo u prvih 25 minuta da damo još koji gol. Oni su se vratili iz prekida, a Benzema je pokazao da je veliki napadač. O tome moramo da vodimo računa u narednom meču. Kada se sve sabere, bili smo hrabri, bili smo dobri, falili su nam miran pas i bolja rješenja u posljednjem dijelu terena. Ovo je tek prvo poluvrijeme, protiv Reala je potrebno dobrih 180 minuta", kazao je Čelsijev Sezar Aspilikueta.

Real je bio prilično konfuzan u prvom poluvremenu, u nastavku oprezan.

"Nismo mi upostavili ritam, morali smo da se prilagođavamo. Imamo 1:1, mirni smo, vjerujemo. Mi ćemo se boriti do kraja, imamo 90 minuta i nemamo razloga da budemo pognute glave", rekao je Realov Marselo.

"Nismo mogli da izađemo iz presinga, stvarali su nam mnogo problema, ali srećom Karim je izjednačio. Možemo bolje, čeka nas fizički i mentalno zahtjevna utakmica u Londonu", rekao je Rafael Varan.

Bonus video: