Đukanović Savićeviću: Čestitam ti ponovni izbor, naši klubovi se svake godine takmiče sa renomiranim evropskim timovima

Đukanović navodi da je Savićević poseban doprinos dao fudbalskoj reprezentaciji koja je u jednom trenutku bila 16. na svijetu, a čija je borbenost, zalaganje i znanje sada već dobro poznato širom Evrope, na šta je ponosna cijela Crna Gora

17753 pregleda 51 reakcija 52 komentar(a)
Đukanović, Foto: Služba za informisanje predsjednika Crne Gore
Đukanović, Foto: Služba za informisanje predsjednika Crne Gore

Velika podrška za novi mandat predsjednika Fudbalskog saveza potvrda je da se uspjeh kojem se cijeli svijet divi ipak vrednuje i u svojoj kući, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki Dejanu Savićeviću.

Đukanović je čestitao Savićeviću novi mandat na mjestu predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

"Čestitam ti ponovni izbor na funkciju predsjednika FSCG, nacionalne fudbalske organizacije koja je zahvaljujući tvom posvećenom radu i međunarodnom ugledu, na Kongresu UEFA u Dizeldorfu, 2007. godine postala punopravni član UEFA i član FIFA na Kongresu svjetske kuće fudbala, u Cirihu iste godine", piše u čestitki.

On je čestitke uputio i svim članovima Izvršnog odbora FSCG.

"Zahvaljujući tvom i pregalaštvu svih sportskih radnika posvećenih toj sportskoj disciplini, crnogorski fudbal uzdignut je na viši nivo, a naši klubovi su u prilici da se svake godine takmiče sa renomiranim evropskim timovima", stoji u čestitki.

Đukanović navodi da je Savićević poseban doprinos dao fudbalskoj reprezentaciji koja je u jednom trenutku bila 16. na svijetu, a čija je borbenost, zalaganje i znanje sada već dobro poznato širom Evrope, na šta je ponosna cijela Crna Gora.

"U prethodnom periodu unaprijeđena je fudbalska infrastruktura, a FSCG je dobio i svoju novu kuću - Kuću fudbala koju je na desetogodišnjicu obnove crnogorske nezavisnosti, otvorio predsjednik FIFE. Uvjeren sam da period pred nama dočekuješ sa još više entuzijazma i da ćeš svojim znanjem i iskustvom, i u ovom mandatu, doprinijeti ukupnom razvoju crnogorskog fudbala i sporta upošte", piše u čestitki Đukanovića.

Bonus video: