Neshvatljivo je da moramo da primimo gol da bismo počeli da igramo

"Dobio sam informaciju da je bio faul nad Vujačićem kod prvog gola...Ali, u sportu je to tako - veća riba jede manju", istakao je selektor "hrabrih sokola"

17862 pregleda 186 reakcija 50 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Crnogorski fudbaleri su u Oslu ostali bez šansi da se bore za baraž za Mundijal - poraz od 2:0 od Norveške, ukupno treći u kvalifikacijama, označio je kraj snovima o Kataru 2022.

"Sokolima" je presudio dvostruki strijelac Eljunusi, koji je pogađao u 29. i 96. minutu.

"U ovom trenutku ne mislim ništa o norveškom timu, razmišljao sam samo o mojoj ekipi. Neobjašnjivo je da na dvije utakmice u prvom poluvremenu protiv Norvežana odigramo loše, pa da tek onda krenemo da igramo. Ali, vidjeli ste na kakav smo način primili prvi pogodak", rekao je selektor Miodrag Radulović.

Osvrnuo se na detalj kada je Igor Vujačić povučen za dres u duelu sa Strandbergom:

"Dobio sam informaciju da je bio faul nad Vujačićem kod prvog gola...Ali, u sportu je to tako - veća riba jede manju", istakao je Radulović.

Crna Gora nema više šansi u kvalifikacija za SP 2022. Do kraja su ostala još dva novembarska meča pod Goricom - sa Holandijom, pa Turskom.

"Imamo šansu da ostvarimo najbolji rezultat do sada u kvalifikacijama za Mundijal. Napravili smo iskorak u odnosu na prošli ciklus, samim tim ćemo sigurno imati motiv", zaključio je Radulović.

Bonus video: